10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Alegeri prezidențiale fără incidente în Olt

- Advertisement -

Urnele s-au deschis duminică dimineață la ora 07:00, în Olt fiind așteptate să voteze peste 364.000 de persoane. Reprezentanții Biroului Electoral Județean au transmis că toate secțiile de votare au funcționat corespunzător și nu au fost sesizate incidente, însă i-au avertizat pe alegători să respecte legea.

În județul Olt au funcționat 380 de secții de votare, toate datele legate de numărul alegătorilor și prezența la vot, inclusiv pe listele suplimentare, fiind centralizate în sistem electronic.

Dimineață, toate secțiile s-au deschis la ora 07:00, după ce la două dintre ele, în Drăghiceni și Vulpeni, s-a decis înlocuirea operatorilor de calculator, din motive medicale. Alegătorii au votat la secția la care au fost arondați, iar dacă au avut domiciliul în altă localitate, au putut vota la orice secție.

Prefectul Angela Nicolae a mers să verifice cum se desfășoară procesul electoral și i-a îndemnat pe oameni să iasă la vot. „Eu zic că avem un proces electoral liniștit. Îndemn oamenii să vină la vot. Este un drept pentru care alții au luptat și este bine, corect și constituțional să îl exercităm. Avem speranța să fie bine pentru noi. Să avem o Românie prosperă, să ne câștigăm locul în Europa, să se continue proiectele bune începute, indiferent cine va ocupa fotoliul prezidențial, să avem un președinte al tuturor”, a declarat Angela Nicolae.

Toate secțiile s-au închis la ora 21:00, însă cei aflați în incinta lor au mai putut vota și în următoarele trei ore, până la miezul nopții.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți