Conducerea PSD Olt așteaptă un rezultat de 40% în județ

Preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a făcut primele declarații de presă după rezultatele exit-poolului. Se aşteaptă ca în Olt procentul obținut de PSD este de aproximativ 40 de procente, iar în turul II ar putea apărea surprize.

„În momentul de faţă, cred că cel mai important lucru este să aducem procesele verbale, să facem numărătoarea paralelă şi acest rezultat de la exit-poll care, în momentul de faţă, ne plasează în turul doi al prezidenţialelor, să-l securizăm şi să devină un rezultat oficial. În această noapte, aşteptăm procesele verbale din judeţul Olt. Facem numărătoarea, dar din punctul meu de vedere, rezultatele din judeţul Olt se încadrează în media pe care am obţinut-o şi la europarlamentare, deci un rezultat de peste 40%. N-avem un exit-poll pe judeţul Olt, vom vedea rezultatele împreună, în această noapte”, a spus Marius Oprescu.

Dacă validarea rezultatelor se va face, președintele executiv al PSD Olt a adăugat că încă luni dimineaţă vor din nou în campanie electorală. „Vorbim de turul al doilea al prezidenţialelor – ne vom întâlni şi vom stabili politica pe care o vom avea de urmat. Turul al doilea al prezidenţialelor nu mai bate cu primul şi atunci depinde şi de strategia pe care o faci pe cele două săptămâni de campanie. Primul tur înseamnă şi forţa partidului. În turul al doilea, oamenii care au votat cu candidaţi, care n-au intrat în turul doi, se duc către un candidat sau altul. Cred că turul al doilea poate prezenta ca de fiecare dată surprize. Să nu uităm că în 2014 Victor Ponta avea un procent de 40 la sută şi din păcate în turul al doilea am mâncat bătaie cu peste un milion de voturi. Cred în şansele noastre în continuare şi după ce vom termina numărătoare, ne vom apuca din nou de treabă”, a explicat Marius Oprescu.

Simona Vârban  

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<