10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Arestat după ce a dat o spargere la o agenţie bancară din Radomireşti

- Advertisement -

Un tânăr de 30 de ani, din Radomireşti, bănuit de comiterea mai multor furturi, a fost reţinut de poliţişti, iar duminică judecătorii caracaleni au dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, sub acuzaţia de tentativă la infracţiunea de furt calificat.  

Ultima oară, Florin Adrian Stanciu a dat o spargere la o agenţie bancară din localitate şi a distrus mobilierul şi geamurile în încercarea de a fura mai multe bunuri.  „La data de 9 noiembrie, ora 03:00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că în acea noapte, pe raza comunei Radomirești, persoane necunoscute au pătruns în sediul sucursalei unei agenții bancare unde au distrus obiecte de mobilier și geamuri, încercând să sustragă bunuri. În urma activităților desfășurate de polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Dăneasa, a fost identificat un bărbat de 30 de ani, din localitate, bănuit de comiterea faptei”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Poliţiştii au extins cercetările şi au stabilit că Florin Adrian Stanciu este bănuit de comiterea și a două furturi din societăți comerciale, tot din Radomirești, comise în nopțile de 12 spre 13 octombrie și 26 spre 27 octombrie.

Tânărul de 30 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul IPJ, iar duminică magistraţii Judecătoriei Caracal a dispus arestarea acestuia.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți