PSD Olt, mesaj de mulțumire pentru alegători

Scorul bun din Olt al alegerilor prezidențiale este rezultatul unei echipe implicate, care a fost mereu aproape de cetățeni, a declarat președintele PSD Olt, Paul Stănescu. El le-a mulțumit tuturor alegătorilor, dar și primarilor și militanților implicați în procesul electoral de duminică.

„PSD Olt a obținut la acest scrutin un important scor electoral pentru care țin să mulțumesc cetățenilor noștri, care ne-au acordat, din nou, un vot masiv de încredere”, a transmis Paul Stănescu.

Liderul PSD Olt a mai adăugat că rezultatul reprezintă încă o dovadă de susținere, manifestată prin alegerea într-o proporție covârșitoare a candidatului PSD la alegerile prezidențiale. „Am reușit acest lucru și datorită primarilor și militanților noștri, care au muncit foarte mult în promovarea principiilor noastre electorale din casă în casă și om cu om”, a precizat Paul Stănescu.

Pentru echipa PSD Olt, votul de duminică este un motiv în plus pentru ca organizația să depună toate eforturile ca județul Olt să fie reprezentat cu succes, la nivel național.

Simona Vârban

2 comentarii la „PSD Olt, mesaj de mulțumire pentru alegători

  • Stanescu se iluzioneaza ca PSD-ul o sa fie ce a fost in vremea lui Ponta.De fapt, acest vataf si parvenit cu miros de motorina, se viseaza vesnic in fruntea mesei,dar o sa vedem dupa turul doi,cand o sa inceapa rafuiala dintre baroni rosii si anchetele DNA-ului..Cat despre averea lui,cu siguranta, o sa-l intrebe cei care vor aplica legea ilicitului..

    Răspunde
  • Ce sansa ar avea, intr-o societate normala, civilizata, un astfel de om?! In mod normal niciuna! Pentru asta are nevoie de PSD si de politica un astfel de specimen, care in mod normal trebuia sa ramana la SMA Visina sa alimenteze la tractoare!! Traiasca PSD!!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.