12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Tânăr din Văleni, arestat pentru viol

- Advertisement -

Un tânăr de 38 de ani, din comuna Văleni, care duminică seara a violat o femeie cu patru ani mai în vârstă decât el, a fost reţinut şi prezentat luni magistraţilor Judecătoriei Caracal, care au emis pe numele său mandat de arestare pentru 30 de zile.

Nicuşor Roiniţă a chemat-o pe femeie la el acasă și, prin constrângere, a obligat-o să se dezbrace și a avut cu ea raporturi sexuale.

Polițiștii l-au prins în flagrant. „Duminică seara, în jurul orei 19:25, o femeie din comuna Văleni, a sesizat prin apelul de urgență 112, faptul că o femeie de 42 ani, prin constrângere, este obligată de un bărbat de 38 ani, ambii din aceeași localitate să întrețină relații sexuale cu acesta. În baza sesizării, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Dăneasa, au pătruns în locuința bărbatului, acesta fiind prins în flagrant în timp ce întreținea relații intime cu femeia”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Potrivit unor surse din anchetă femeia care a sunat la 112 ar fi însoţit-o pe victimă acasă la bărbat, iar femeia violată ar fi venit cu copilul ei. La rândul ei, aceasta ar fi fost obligată de tânărul din Văleni, care nu ar fi pentru prima oară când ar fi avut relaţii intime cu femeia de 42 de ani, să se dezbrace şi ea.

Nicuşor Roiniţă a fost reținut duminică pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Poliţiei Olt, iar luni a fost prezentat instanței de judecată din Caracal care a dispus arestarea sa preventivă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți