15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Biletele rămase disponibile îşi aşteaptă beneficiarii

- Advertisement -

Au rămas disponibile bilete de tratament din seria a 17-a a anului 2019, iar miercuri acestea, dar şi altele noi, sunt scoase miercuri la vânzare, lista lor fiind deja afişată la sediul şi pe site-ul Casei de Pensii Olt, www.cjpolt.ro. Pensionarii şi asiguraţii sistemului public de pensii din judeţ sunt aşteptaţi aşadar să le achiziţioneze, în total fiind vacante peste o sută de bilete în 13 staţiuni balneare, multe dintre ele fiind pentru Băile Olăneşti şi Căciulata.  

Datele oficiale ale Casei Judeţene de Pensii Olt arată că sunt 103 bilete de tratament disponibile atât în unitățile hoteliere ale societăţilor comerciale cu care Casa Naţională de Pensii Publice a încheiat contracte în acest an, cât şi în unităţile hoteliere ale societăţii TBRCM SA.

Plecarea în stațiune este în perioada 20 – 23 noiembrie, biletele la băi fiind repartizate astfel: nouă în Amara, zece în Bala, unul în Buziaș, zece în Călimăneşti, cinci în Covasna, zece în Govora, 11 în Herculane, şase în Mangalia, 25 în Olăneşti, nouă în Pucioasa, 15 în Căciulata, unul în Techirghiol, unul în Tuşnad şi unul în Vatra Dornei.

Pe perioada sejurului în staţiune, care este de 16 zile, beneficiarii biletelor au parte de cazare, masă şi proceduri de tratament balnear pentru afecţiunile de care suferă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți