14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Festivalul de comedie de la Caracal, săptămâna viitoare

- Advertisement -

La Caracal se fac ultimele pregătiri pentru desfăşurarea celei de-a 21-a ediţii a Festivalului de comedie, spectacolele din cadrul evenimentului cultural urmând a avea loc la Teatrul Naţional „Ştefan Iordache” în perioada 21 – 24 noiembrie.

Vor putea fi văzute la Caracal trei spectacole de teatru pentru copii, trei pentru adulţi şi va fi şi o proiecţie de film. Joi, 21 noiembrie, cu începere de la ora 11:00, actorii Teatrului pentru Copii şi Tineret „Colibri” din Craiova” vor juca la Teatrul Naţional spectacolul pentru copii „Inimă de piatră”, iar seara, de la ora 19:00, are loc proiecţia filmului „Amintiri din Epoca de Aur 1: Tovarăşi, frumoasă e viaţa!”. Pe 22 noiembrie, de la ora 11:00, Teatrul Municipal „Traian Grozăvescu” Lugoj va pune în scenă spectacolul de teatru pentru copii „Ursul păcălit de vulpe”, iar cu începere de la ora 18:00 actorii Teatrului Arte dell’Anima Bucureşti vor juca piesa „Lettice şi Leuşteanul”.

Sâmbătă, 23 noiembrie, şi duminică, 24 noiembrie, la Teatrul Naţional Caracal sunt programate alte piese de teatru pentru copii şi adulţi. În prima din cele două zile, Teatrul „Dan Alecsandrescu” Roman prezintă spectacolul pentru copii „Albă ca zăpada” de la ora 11:00, pentru ca seara, de la ora 18:00, actori de la acelaşi teatru să joace piesa de teatru „Triptic”, după A.P. Cehov. Un nou spectacol de teatru pentru copii va fi şi în ultima zi a Festivalului de comedie, de la ora 11:00 jucându-se pe scena instituţiei culturale „Pisica aristocrată” a Teatrului „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea. Actori ai aceluiaşi teatru vor juca şi seara, de la ora 18:00, piesa „Crăciunul președintelui”. Dacă costul unui bilet pentru spectacolele de copii şi cel de intrare la proiecţia de film este de 10 lei, la piesele pentru publicul adult intrarea este de 20 de lei.     

Reprezentanţii Teatrului Naţional „Ştefan Iordache” anunţă că de miercuri, 13 noiembrie, se pun şi în vânzare biletele pentru spectacolele de teatru din cadrul ediţiei a 21-a a Festivalului de comedie din Caracal. Prețul unui abonament este de 50 lei, însă abonamentul nu include spectacolele pentru copii, programul agenţiei Teatrului Naţional Caracal fiind de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 14:00.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți