Deputatul Știrbu, atac dur la adresa colegilor de partid

Rezultatul obținut de PNL Olt în primul tur al alegerilor prezidențiale a fost criticat de deputatul liberal Gigel Știrbu. El a tras un semnal de alarmă asupra modului în care s-a desfășurat campania electorală în județ și le-a transmis colegilor că politica se face din poartă în poartă, nu pe Facebook.

Deputatul PNL Olt, Gigel Știrbu, a susținut miercuri o conferință de presă în cadrul căreia a analizat și rezultatul obținut de colegii săi la primul tur al alegerilor prezidențiale.

În Olt, PNL a fost pe locul II în preferințele electoratului, cu un procent de 29,72% din totalul voturilor. „Îmi pare rău că sunt în fața dumneavoastră și fac eu acest bilanț. Normal trebuia să îl facă altcineva. Este prima dată în cei 30 de ani de când lumina democrației s-a aprins în România și județul Olt când filiala PNL Olt s-a clasat pe ultimul loc în rândul filialelor PNL din România. Este un moment de cotitură pentru liberalismul de pe aceste meleaguri. În județul Olt, doar 17 organizații au câștigat. Este un lucru extrem de îngrijorător”, a declarat Gigel Știrbu.

Întrebat dacă președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, desemnat coordonator al campaniei electorale pentru prezidențiale, ar trebui să demisioneze, Știrbu a declarat că se va face o analiză după turul al doilea. „Suntem între cele două tururi de scrutin. Nu are cum să își dea demisia acum. Analiza va fi făcută după cele două tururi de scrutin. Oricum, trebuie să recunoaștem că este un rezultat, pe scurt, dezastruos pentru PNL. Niciodată partidul acesta n-a fost pe ultimul loc în România. Mie mi se pare grav!”, a explicat deputatul Gigel Știrbu.

Știrbu a mai precizat că în majoritatea județelor din regiune, PNL a reușit să câștige primul tur al alegerilor prezidențiale.

Simona Vârban

3 comentarii la „Deputatul Știrbu, atac dur la adresa colegilor de partid

  • La Balș sa desfășurat dezastruos campania electorală a PNL

   Răspunde
 • Gigele,stii prea bine ca comunismul creează dependenta, asemenea fumatului, jocurilor pe calculator, drogurilor. Nu este suficienta despartirea institutionala de acest sistem politic(PSD) pentru a scapa de comunism si de epigonii lui instalati in toate institutiile Statului roman.Exista o mentalitate comunista dominantă numeric în societatea romaneasca care nu va disparea cata vreme nu se trateaza dependenta de comunism.Vreme de 30 de ani am vazut cu totii manifestarile politicienilor PSD-isti.In fiecare conducator al PSD-ului exista e o manifestare monstruoasa a egoismului si individualismului omenesc, aproprierea aproapelui pentru a te sluji, deposedarea lui de el însuși ca sa le fie sluga doar lor.In acest sens,avem un exemplu de comunist notoriu,respectiv pe vataful si baronul rosu ,Paul Stanescu,care a fost si este un comunist pana in maduva oaselor..Conducatorii PSD-ului au mentalitate comunista si ei cred cu tarie ca au dreptul sa domine pe ceilalti deoarece ei in mintea lor bolnava de putere si imbogatire,cred ca au o chemare speciala pentru asta, iar pentru ei,ceilalti sunt incapabili să se conduca singuri.Pentru unii ca Stanescu,Oprescu si toata gasca lor, ascunsa dupa sigla PSD,considera ca oamenii sunt niste biete vite pentru ei , iar eise cred adevarati pastorii.Dar de fapt ,ei nu sunt decat niste lupi imbracati in blana de oaie…
  Renuntarea la sine, la placeri si dedicarea aproapelui si lui Dumnezeu sunt idealuri morale in crestinism.Nu de alta,dar stiu ca ati studiat si teologia…Dar din pacate, s-a observat o cardasie ierhahului locului,respectiv a P.S.Sebastian si a slujitorilor Bisericii Ortodoxe cu gasca de hoti si de analfabeti functionali ai PSD-ului.PSD-istii au dat banii parohiilor din interes,respectiv pentru interesul de a implica Biserica si pe ierarhul locului si pe preoti sa faca campanie electorala PSD-ului.Menirea slujitorilor Bisericii este sa fie neutrii politic si sa faca voia lui Dumnezeu .
  Asadar, din 41 de judete,doar opt judete sunt dominate vremelnic de ciuma rosie.. Oltenia este dominata de urmasii comunistilor.Conducatorii politici si admnistrativi cu mentalitate comunista dispretuiesc oamenii. Nu isi asuma o morala personala care sa le constranga faptele si interpretarea asupra a ce fac oamenii.Unii ca Stanescu,Oprescu si Mot ,nu au ce cauta in viata politica, deoarece pentru ei functiile politice si admnistrative sunt doar surse de a se îmbogăți din banul public si a pune in functii publice,bine platite,sotiile,copiii,nepotii,neamurile si prietenii .Dar din pacate,nici cei de la PNL Olt nu au cautat sa se implice ca sa combata asemenea stari de lucruri,respectiv sa vina cu o echipa cu un profil bine definit moral si profesional.Cu fosti militieni care au mentalitati comuniste , si cu oameni fara credinta in Dumnezeu si fara profesionalism,in mod logic,nu se poate conduce un partid istoric..Dar ca sa avem un adevatar lider politic in PNL Olt,este necesar sa se faca o terapie impotriva mentalitatii comuniste,asa cum se face impotriva consumului de alcool,droguri,fumat si jocuri de noroc…Adevarat, eficienta si profunda terapie impotriva mentalitatilor comuniste tine de cresterea stimei de sine prin actiuni curajoase si folositoare in mod real lui si celorlalţi oameni. Un adevarat lider politic trebuie sa aibe solutii si proiecte serioase pentru bunăstarea oamenilor.
  Din pacate,in Olt si in Oltenia traim printre victimele dependente de experimentul politic comunist si post comunist la care a fost supusa România din 1947 si pana azi.Oltenia este campioana saraciei.O spun datele sociologice,dar si anumite analize ale Curtii de Conturi a României si S.R.I. Din nefericire ,inca traim printre oameni precum Valcov,Stanescu,Oprescu,Mot si gasca lor PSD-ista, bolnavi de ciuma(hotie,minciuna,coruptie) care inca nu au fost izolati de restul oamenilor, ci vor sa atinga pe toti,inclusiv pe PNL-sti, ca sa fie toti asemenea lor.Din cauza lor,al acestor lupi rosii imbracati in blana de oaie ,au plecat din Romania peste zece milioane de romani..Dar de data aceasta poporul roman s-a trezit din somnul ratiunii..
  Asa sa ne ajute Dumnezeu!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<