19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Deputatul Știrbu, atac dur la adresa colegilor de partid

- Advertisement -

Rezultatul obținut de PNL Olt în primul tur al alegerilor prezidențiale a fost criticat de deputatul liberal Gigel Știrbu. El a tras un semnal de alarmă asupra modului în care s-a desfășurat campania electorală în județ și le-a transmis colegilor că politica se face din poartă în poartă, nu pe Facebook.

Deputatul PNL Olt, Gigel Știrbu, a susținut miercuri o conferință de presă în cadrul căreia a analizat și rezultatul obținut de colegii săi la primul tur al alegerilor prezidențiale.

În Olt, PNL a fost pe locul II în preferințele electoratului, cu un procent de 29,72% din totalul voturilor. „Îmi pare rău că sunt în fața dumneavoastră și fac eu acest bilanț. Normal trebuia să îl facă altcineva. Este prima dată în cei 30 de ani de când lumina democrației s-a aprins în România și județul Olt când filiala PNL Olt s-a clasat pe ultimul loc în rândul filialelor PNL din România. Este un moment de cotitură pentru liberalismul de pe aceste meleaguri. În județul Olt, doar 17 organizații au câștigat. Este un lucru extrem de îngrijorător”, a declarat Gigel Știrbu.

Întrebat dacă președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, desemnat coordonator al campaniei electorale pentru prezidențiale, ar trebui să demisioneze, Știrbu a declarat că se va face o analiză după turul al doilea. „Suntem între cele două tururi de scrutin. Nu are cum să își dea demisia acum. Analiza va fi făcută după cele două tururi de scrutin. Oricum, trebuie să recunoaștem că este un rezultat, pe scurt, dezastruos pentru PNL. Niciodată partidul acesta n-a fost pe ultimul loc în România. Mie mi se pare grav!”, a explicat deputatul Gigel Știrbu.

Știrbu a mai precizat că în majoritatea județelor din regiune, PNL a reușit să câștige primul tur al alegerilor prezidențiale.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți