Modernizări în infrastructura rutieră, la Sâmbureşti

Chiar dacă iarna bate la uşă, temperaturile ridicate înregistrate în ultimele zile au permis administraţiilor locale din Olt continuarea mai multor investiţii demarate pe parcursul anului. Una dintre localităţile unde lucrările sunt în toi este Sâmbureşti, o localitate din nordul judeţului al cărei primar, Iulian Preda, a semnat recent un important contract de finanţare: modernizare drumuri săteşti şi construire pod în satul Ioniceşti.

Edilul a declarat că proiectul privind modernizarea drumurilor săteşti şi construirea unui pod în satul Ioniceşti, cunoscut şi sub denumirea de Podul de la Mitrani, este o investiţie importantă pentru comuna Sâmbureşti. Investiţia, a cărei valoare este de peste 9,7 milioane lei, a primit finanţare din Fondul de Dezvoltare şi Investiţii, iar lucrările încep toamna aceasta.   

Alte două proiecte în domeniul infrastructurii rutiere se derulează în această perioadă în localitatea olteană, unul dintre ele fiind podul de la Papa. „Podul de la Papa se apropie de finalizare. După multe probleme, de toate felurile, va fi gata. Încă un important obiectiv de infrastructură rutieră va fi pus în funcțiune toamna asta”, a anunţat primarul Iulian Preda.

Autorităţile locale spun că şi în satul Tănuleasa al comunei Sâmbureşti au loc lucrări. Se modernizează strada Rugului. Se betonează şanţurile, se lărgeşte partea carosabilă în vederea accesului autovehiculelor speciale, se defrişează vegetația crescută pe domeniul public şi se va pietrui.

Cătălin FIRCOIU

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<