15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Dosare penale pe numele a doi şoferi. Unul dintre ei era drograt la volan

- Advertisement -

Poliţiştii rutieri au întocmit miercuri două dosare penale pe numele unor conducători auto care au încălcat legislaţia rutieră, unul dintre ei fiind prins drogat la volan, iar celălalt conducea un autoturism într-o stare avansată de ebrietate.

Ambele infracţiuni rutiere au fost constatate pe Drumul Judeţean 546, iar şoferul care se afla sub influenţa drogurilor este un tânăr de 23 de ani, din municipiul Slatina şi a fost oprit în trafic în comuna Coteana. „În urma testării cu aparatul Drog Test, s-a stabilit că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive, posibil metamfetamină și extasy. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”, a transmis Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Olt.

Un alt conducător auto, un bărbat de 38 de ani, din comuna Radomirești, a fost depistat în comuna Sprâncenata, în timp ce conducea un autoturism, fiind băut bine. „Bărbatul avea o concentrație alcoolică de 1,13 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice, iar în cauză poliţiştii au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, a explicat reprezentantul IPJ.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți