Trupa Direcţia 5, două concerte la Slatina în luna decembrie

După ce a fost sold out la primul concert Direcţia 5 de la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din municipiul Slatina din luna decembrie, la cererea publicului, trupa pop rock care a luat fiinţă în anul 1990 va mai susţine încă un concert la instituţia culturală, tot luna viitoare.

Primului dintre concertele Direcţia 5 de la Slatina are loc de Moş Nicolae, pe 6 decembrie, cu începere de la ora 19:30, iar celălalt spectacol a fost programat de trupa pop rock în ziua de joi, 19 decembrie, tot cu începere de la ora 19:30, la Centrul „Eugen Ionescu”.

Biletele au fost deja puse în vânzare de miercuri, 13 noiembrie, acestea putând fi achiziţionate de pe site-ul iabilet.ro, primele dintre ele fiind deja cumpărate de iubitorii muzicii interpretate de trupa Direcţia 5. La doar o zi de la punerea în vânzare, mai erau disponibile puţin peste 70 de bilete, preţul unuia începând de la 80 de lei. La categoria a treia mai erau disponibile 27 de bilete, preţul unuia singur fiind de 80 de lei, la categoria a doua 24 de bilete a 100 de lei fiecare şi la prima categorie 23, preţul unui bilet fiind de 120 de lei.

Cătălin FIRCOIU   

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<