14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Autoturisme parcate pe o stradă din Slatina, distruse în urma unui incendiu

- Advertisement -

Două autoturisme care erau parcate pe strada Libertăţii din municipiului Slatina au fost afectate, joi noaptea, de un incendiu produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric.

Pompierii de la Detaşamentul Slatina au fost solicitaţi să intervină la locul izbucnirii incendiului, aceştia deplasându-se cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj al paramedicilor SMURD.

„În momentul sosirii echipajelor, un autoturism ardea în totalitate, iar la cel de-al doilea incendiul se manifesta la materialele combustibile din partea spate – bară, triple, haion”, a spus Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Pompierii au lichidat incendiul în scurt timp, însă unul dintre autoturisme a fost distrus în proporție de 90 la sută, iar celălalt în proporție de aproximativ 20 la sută. În urma cercetărilor efectuate, specialiştii ISU au stabilit ca şi cauză probabilă a izbucnirii incendiului un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect sau cu improvizații.

De la începutul anului şi până în prezent, echipajele de pompieri au acționat în judeţ pentru a stinge 27 de incendii care s-au produs la autoturisme.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți