11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Serie nouă de bilete la băi pentru olteni

- Advertisement -

O nouă serie de bilete de tratament, a 18-a din acest an, este disponibilă pentru pensionarii şi asiguraţii sistemului public din judeţ, lista cu acestea fiind afişată la sediul şi pe site-ul Casei Județene de Pensii Olt, www.cjpolt.ro. Sunt în total 72 de bilete, cele mai multe fiind în staţiunile balneare Olăneşti, Căciulata şi Călimăneşti.

Biletele la băi sunt atât pentru unitățile hoteliere ale societăţilor comerciale cu care Casa Naţională de Pensii Publice a încheiat contracte în 2019, cât şi pentru unităţile hoteliere ale societăţii TBRCM SA.

Data de plecare este perioada 3 – 6 decembrie, cele 72 de bilete fiind repartizate în următoarele staţiuni balneare: unul în Buziaș, 15 în Căciulata, 13 în Călimăneşti, trei în Covasna, şase în Felix, opt în Govora, cinci în Herculane şi 21 în Olăneşti.  Sejurul este de 16 zile, iar în această perioadă beneficiarii biletelor au parte de cazare, masă şi proceduri de tratament balnear. 

Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei de Pensii Olt până în data de 25 noiembrie, inclusiv. Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa în data de 26 noiembrie și se vor vinde ziua următoare.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți