Voiculescu, replică amenințătoare pentru Gigel Știrbu

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, și cei doi vicepreședinți, Marian Vasile și Daniel Tudor, au susținut vineri o conferință de presă la sediul partidului. Ei au prezentat rezultatele obținute la primul tur al alegerilor prezidențiale și au precizat că echipa PNL Olt a reușit o creștere semnificativă a scorului, la acest scrutin.

Vizibil deranjat de declarațiile făcute de colegul său de partid Gigel Știrbu, Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt, a ieșit la atac.

Rezultatul obținut de filiala sa nu este cel mai mic din țară, iar procentul trebuie analizat luând în considerare mai multe aspecte. „Analiza rezultatelor unor alegeri nu se mai face strict prin prisma unor cifre. Această analiză a fost făcută cu raportare la mai mulți factori, pentru că în mod evident paternul votului din sudul României este diferit de votul din Ardeal. Județul Olt este județul cu cele mai multe comune, 104 și se știe după toate studiile politice, în mediul rural votul are o înclinație mai mare către partidele de stânga și e defavorabil formațiunilor de dreapta”, a declarat Liviu Voiculescu.

Iar atitudinea lui Gigel Știrbu este una total nepotrivită, a spus președintele PNL Olt. „Să încerci să dinamitezi o filială și munca unor colegi liberali de frica pierderii poziției pe o listă la alegerile parlamentare, mie unul, vă spun sincer și cu emoție, îmi denotă un cinism pe care rar mi-a fost dat să îl văd la un om”, a precizat președintele PNL Olt.

Mai mult decât atât, Voiculescu a declarat răspicat că acest război intern se va încheia după alegerile prezidențiale. Voiculescu a reiterat ideea „momentului de cotitură pentru liberalismul din Olt”, însă într-o declarație în care se citește tonul amenințător la adresa deputatului Știrbu. „Vă garantez și ați văzut că m-am ținut întotdeauna de promisiune: după turul II al alegerilor, eu, Liviu Voiculescu, președintele filialei Olt a PNL, cu orice risc, voi face o conferință de presă și voi spune toate lucrurile urâte care s-au întâmplat în această campanie electorală”, a spus Voiculescu.

Liderii liberalilor au concluzionat că filiala din Olt ar fi putut obține un rezultat mai bun, iar în turul al doilea au ca obiectiv câștigarea alegerilor.

Simona Vârban

2 comentarii la „Voiculescu, replică amenințătoare pentru Gigel Știrbu

  • Voiculescule da l afara pe contrabandistul de stirbu cu alcool ca doar tu l ai prins la scornicesti si iai facut dosar penal.ce curaj pentru nemernic

    Răspunde
  • Din punct de vedere juridic,acest urmas al PCR-ului ,PSD-ul trebuie scos in afara legii.De ce?Pentru ca majoritatea liderilor nationali si locali ,respectiv ex prim-ministrul Adrian Nastase,fosti ministrii,secretari de Stat,fosti si actuali presedinti de consiliii judetene,primari de municipii,orase si comune ai PSD-ul domina clasamentul celor care au fost condamnati penali si care au dosare penale in instantele de judecata si asupra carora planeaza suspiciuni de coruptie.Potrivit legii, un partid trebuie desființat atunci când “scopul sau activitatea partidului politic a devenit ilicită ori contrară ordinii publice”.In plus,PSD-ul a incercat sa politizeze actul de justitie in Romania.Vedem cazul modificarii Codurilor Penale si demiterea Laurei Codruta Kovesi.
    În anul 2014, George Cristian Maior, seful SRI, a apreciat coruptia ca pe o amenintare la adresa securitatii naționale, o chestiune foarte grava, care daca nu este combatuta, creeaza mari probleme unui stat modern care vrea sa asigure securitate si prosperitate cetatenilor sai.
    Din aceasta cauza, PSD-ul NUe un partid democratic. Să jefuiiesti tara asta atat de sistematic, sa-i saracesti pe locuitori stiiind ca te vor vota doar daca iti tii in saracie, furandu-le tot si alungand din tara ,tot din cauza incompetentei PSD-ului,peste 10 milioame de romani – asta nu e democratie, e subminarea destinului national, e caz de de scos în afara realitatii un astfel de partid. Democratie va fi atunci cand alegatorii ,in specal cei de la tara, vor avea banii lor de ulei si zahar, cand oamenii astia saraci din comunele Oltului si ale Romaniei vor avea tractoarele lor, ca in Regatul Spaniei, si cand ii vor pune pe fuga pe unii ca Paul Stanescu,Marius Oprescu dimpreuna cu toata gasca lor de hoti dovediti si cu toate fufele lor PSD-iste, ,daca indraznesc sa sa le cumpere voturile cu 100 de lei in plus la pensie, bani furati tot de la ei si sa ii santajeze cu ajutoarele sociale… Abia atunci, cand alde Stanescu,Oprescu,Ciocan,Valcov si Mot isi vor asuma neimplinirea actului de guvernare si vor dovedi ca averile lor sunt dobandite in mod legal,atunci putem spune ca avem o justitie independenta si o democrație reala in Romania..

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<