10.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Voiculescu, replică amenințătoare pentru Gigel Știrbu

- Advertisement -

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, și cei doi vicepreședinți, Marian Vasile și Daniel Tudor, au susținut vineri o conferință de presă la sediul partidului. Ei au prezentat rezultatele obținute la primul tur al alegerilor prezidențiale și au precizat că echipa PNL Olt a reușit o creștere semnificativă a scorului, la acest scrutin.

Vizibil deranjat de declarațiile făcute de colegul său de partid Gigel Știrbu, Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt, a ieșit la atac.

Rezultatul obținut de filiala sa nu este cel mai mic din țară, iar procentul trebuie analizat luând în considerare mai multe aspecte. „Analiza rezultatelor unor alegeri nu se mai face strict prin prisma unor cifre. Această analiză a fost făcută cu raportare la mai mulți factori, pentru că în mod evident paternul votului din sudul României este diferit de votul din Ardeal. Județul Olt este județul cu cele mai multe comune, 104 și se știe după toate studiile politice, în mediul rural votul are o înclinație mai mare către partidele de stânga și e defavorabil formațiunilor de dreapta”, a declarat Liviu Voiculescu.

Iar atitudinea lui Gigel Știrbu este una total nepotrivită, a spus președintele PNL Olt. „Să încerci să dinamitezi o filială și munca unor colegi liberali de frica pierderii poziției pe o listă la alegerile parlamentare, mie unul, vă spun sincer și cu emoție, îmi denotă un cinism pe care rar mi-a fost dat să îl văd la un om”, a precizat președintele PNL Olt.

Mai mult decât atât, Voiculescu a declarat răspicat că acest război intern se va încheia după alegerile prezidențiale. Voiculescu a reiterat ideea „momentului de cotitură pentru liberalismul din Olt”, însă într-o declarație în care se citește tonul amenințător la adresa deputatului Știrbu. „Vă garantez și ați văzut că m-am ținut întotdeauna de promisiune: după turul II al alegerilor, eu, Liviu Voiculescu, președintele filialei Olt a PNL, cu orice risc, voi face o conferință de presă și voi spune toate lucrurile urâte care s-au întâmplat în această campanie electorală”, a spus Voiculescu.

Liderii liberalilor au concluzionat că filiala din Olt ar fi putut obține un rezultat mai bun, iar în turul al doilea au ca obiectiv câștigarea alegerilor.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți