20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Trupa din Osica de Sus, câştigătoarea Festivalului rural de teatru pentru copii

- Advertisement -

Desfăşurat pentru al treilea an consecutiv în comuna Osica de Sus, Festivalul rural de teatru pentru copii din cadrul proiectului „Atelierele de teatru” şi-a desemnat sâmbătă marii câştigători. Manifestarea culturală, organizată de Consiliul Judeţean Olt, prin Centrul Judeţean de Cultură şi Artă Olt, Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt şi Primăria Osica de Sus, a ajuns anul acesta la cea de-a noua ediţie şi s-a bucurat de un real succes, marele premiu al festivalului fiind câştigat chiar de gazde.

Căminul Cultural Osica de Sus a găzduit finala celei de-a noua ediţii a Festivalului rural de teatru pentru copii, participanţi fiind premiaţii celor cinci centre zonale – Bobiceşti, Giuvărăşti, Osica de Sus, Nicolae Titulescu şi Vădastra. Evenimentul s-a bucurat şi de prezenţa unui invitat special, regizorul Mihai Lungeanu, care a fost şi preşedinte al juriului.

La final, marii câştigători ai festivalului au fost desemnaţi copiii din Osica de Sus, care au pus în scenă piesa „Dincolo de cuvinte”, coordonator al trupei fiind profesorul Cornelia Popa.

Autorităţile localitate au ţinut să-i felicite pe toţi premianţii, care au primit premii în bani şi diplome din partea Centrului Judeţean de Cultură şi Artă Olt şi Primăria Osica de Sus, iar câştigătorii marelui premiu au primit doar cuvinte de laudă din partea primarului Gheorghe Manicea. „Micii artiști din Osica de Sus, coordonați de profesorul Cornelia Popa au câștigat marele premiu la Festivalul rural de teatru pentru copii. Vă felicit și vă urez mult succes în viitor. Încă o ediție reușită, organizată pentru al treilea an consecutiv la Căminul Cultural din Osica de Sus. Felicitări, de asemenea, tuturor celor implicați care au susținut acest proiect, instructorilor și copiilor pentru munca și dăruința depusă. Mulțumim maestrului Mihai Lungeanu pentru prezență”, a transmis edilul.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți