Schimbări în instituțiile din Olt, anunțate de PNL

Deși nu s-au grăbit să schimbe prefecții, care sunt reprezentanții Guvernului în teritoriu, liberalii fac strategii pentru înlocuirea funcționarilor publici afiliați politic. Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a anunțat că se va trece la concedieri în perioada următoare.

Se anunță schimbări importante în instituțiile publice din județ, după ce PNL a preluat guvernarea. În primul rând va fi schimbat prefectul, comisarul de mediu Florin Homoreanu fiind cel care va prelua această funcție.

Schimbări vor fi și la Inspectoratul Şcolar Judeţean, anunță liberalii olteni. Daniela Țîrcomnicu, directorul adjunct al Liceului Metalurgic, va prelua conducerea instituției, în timp ce profesorul de limba română de la Colegiul Radu Greceanu, Victor Iacobescu, împreună cu șefa organizației de femei a PNL Olt, Luminița Popescu, vor fi inspectori adjuncţi.

Președintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a anunțat că vor mai fi făcute și alte schimbări în instituțiile publice locale. „Îi asigurăm pe toți cei din aparatul bugetar din județul Olt, cei care sunt profesioniști și competenți, că vor rămâne în funcții. Cei incompetenți, puși pe pile, toți copiii diferiților lideri politici care au fost propulsați fără criterii de profesionalism vor pleca acasă”, a declarat Voiculescu.

Simona Vârban

3 comentarii la „Schimbări în instituțiile din Olt, anunțate de PNL

  • Schimbarile in toate institutiile Statului Roman trebuie facute pe principiul meritocratiei,in special in Olt,deoarece majoritatea celor angajati in functii publice sunt copiii fostilor activisti PCR,securistilor si al militienilor,care inainte de 1989 au fost cozile de topor al regimului comunist ,respectiv cei care au umilit si suprimat demnitatea si libertatea romanilor.Dar in plus,in Olt ,institutiile platite din banul public sunt intesate si de oamenii lui Stanescu,Oprescu,Ciocan,Iordache si Mot.In Prefectura,Consiliu Judetean,in Directia de Asistenta Sociala Olt si multe alte institutii din sistemul bugetar sunt angajati pe baza de carnet de partid, de nepotism si de clientelism politic…sotia/sotul lui….copilul lui…amanta lui…nepotul lui..sluga lui…s.a.m.d….Nu de alta,dar acum 30 de ani s-a strigat :FARA COMUNISTI!

    Răspunde
  • DSVSA OLT un exemplu notoriu al nepotismului PSD -ist incompetent care, trebuie reformat din temelii !!!

    Răspunde
  • o da domnu si vom scapa de toti Stanetsti din olt, dar si cei din pnl tot sarele batrane sunt, asa ca mari schmbari nu prea vad!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.