22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Zeci de autoturisme parcate neregulamentar, ridicate de poliţiştii locali din Slatina

- Advertisement -

Poliţiştii locali au continuat acţiunile în municipiul Slatina, iar în prima jumătate a lunii noiembrie au aplicat peste 330 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 94.000 de lei, iar cele mai multe dintre amenzi au fost aplicate pentru abateri de la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. S-au dat aproape 270 de contravenţii de peste 82.000 lei, şoferilor care au oprit neregulamentar, în zone cu staţionare interzisă sau acces interzis. Tot pentru aceleaşi fapte, maşinile a zeci de conducători auto au fost ridicate.

În total, în ultimele două săptămâni, 35 de autovehicule au fost ridicate de poliţiştii locali din Slatina pentru opriri neregulamentare, staţionare interzisă sau accesul interzis. Pentru săvârşirea aceloraşi abateri de la OUG 195/2002, oamenii legii au aplicat 269 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 82.360 de lei.

Până la sfârşitul acestei luni, efectivele Serviciului Rutier din cadrul Direcţiei Poliţia Locală Slatina continuă să acționeze în vederea luării măsurilor de fluidizare a traficului obstrucționat de autovehiculele parcate neregulamentar. Poliţiştii locali avertizează şoferii să respecte legislația rutieră, deoarece amenzile pentru astfel de fapte sunt între 290 – 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permisul de conducere, conform OUG 195/2002.

Pe lângă contravenţiile aplicate, oamenii legii, în colaborare cu angajaţii Direcţiei de Administrare a Străzilor şi Iluminatului Public Slatina, trec și la ridicarea maşinilor.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți