10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Elevă rănită într-un accident produs în faţa liceului la care învăţa

- Advertisement -

O tânără de 16 ani, din comuna Brastavăţu, elevă la Liceul Teoretic „Ioniţă Asan” din municipiul Caracal, a fost luni după-amiază victima unui accident rutier petrecut chiar în faţa unităţii de învăţământ la care învăţa.

Adolescenta a fost acroşată de un autoturism în momentul în care s-a angajat să traverseze strada neregulamentar şi a avut nevoie de acordarea primului ajutor.

„În urma cercetărilor, polițiștii Biroului Rutier Caracal au stabilit faptul că un bărbat de 29 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Titulescu, din localitate, ar fi acroşat cu partea lateral-dreapta faţă, o minoră de 16 ani din comuna Brastavatu, care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt. În urma impactului, tânăra a necesitat îngrijiri medicale, suferind o leziune la piciorul stâng, şi a fost transportată la Spitalul Municipal Caracal, unde a rămas sub supraveghere medicală.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar poliţiştii rutieri au deschis dosar penal în care fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți