6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Agresori ai poliţiştilor din Prundeni, prinşi la Slatina

- Advertisement -

Doi dintre agresorii agenţilor de poliţie din localitatea vâlceană Prundeni au fost prinşi miercuri dimineaţa de colegii lor din Olt, în zona catedralei din partea de jos a municipiului Slatina. Bătăuşii celor doi poliţişti au ajuns la sediul IPJ Olt, de unde au fost urcaţi într-o dubă a poliţiei pentru a fi duşi la Poliţia Vâlcea, în vederea audierii şi luării măsurilor care se impun.

Agenţii de poliţie de la Secţia 4 Poliţie Rurală Prundeni au ajuns în noaptea de marţi spre miercuri la spital. Oamenii legii urmăreau pe Drumul Naţional 64 o autoutilitară, al cărei conducător auto nu a oprit la semnalele regulamentare de oprire efectuate. S-au tras nouă focuri de armă în plan vertical, în vederea determinării şoferului să oprească, însă acesta a oprit vehiculul abia în faţa unei case din satul Călina. În momentul în care poliţiştii s-au apropiat de maşină, bărbatul aflat la volan, dar şi alte persoane de etnie rromă, au început să-i lovească.

„Autoutilitara a oprit în fața unei locuințe din satul Călina, iar în timp ce polițiștii s-au deplasat către autoturism, au fost agresați de către șofer și alte persoane aflate la fața locului. Imediat în sprijinul polițiștilor a sosit un alt echipaj din cadrul Poliției municipiul Drăgășani. Cei doi polițiști au fost transportați la o unitate spitalicească în vedere acordări de îngrijiri medicale. Cu privire la armamentul poliţiştilor, acesta a căzut în timpul altercaţiei, dar a fost imediat recuperat şi se află în custodia Poliţiei”, a spus Cătălin Udrea, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Agresorii au fost identificaţi, mai multe persoane fiind conduse la audieri. Printre bătăuşi se află şi cei doi bărbaţi găsiţi la Slatina, de poliţiştii din Olt. În cauză, cercetările continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți