11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

S-au răsturnat cu mașina, iar șoferul a fugit de la locul accidentului

- Advertisement -

Un tânăr de 19 ani, din comuna Vişina, s-a ales cu dosar penal după ce marţi noaptea a fost implicat într-un accident de circulaţie produs pe Drumul Judeţean 604, în afara localităţii Vişina, apoi a fugit de la faţa locului.

Poliţiştii l-au prins pe şofer acasă, după ce pasagerul care era cu el în maşină, un tânăr de 22 de ani, din Corabia, s-a prezentat miercuri la spital.  

„Un tânăr de 22, din orașul Corabia, s-a prezentat la spitalul din localitate prezentând leziuni ce ar fi survenit în urma unui accident. Din verificările efectuate de polițiștii rutieri a reieșit faptul că un tânăr de 19 ani, din Vişina, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 604, în afara comunei Vișina, ar fi pierdut controlul direcției de mers într-o curbă la dreapta și s-a răsturnat. În urma evenimentului a rezultat ranirea ușoară a pasagerului de 22 de ani, din Corabia. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind identificat de polițiști la domiciliu”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți