Noi lucrări de asfaltare, gata de start în Slatina

Se asfaltează în continuare în mai multe cartiere din Slatina, după ce autoritățile au semnat contracte de lucrări cu trei firme și asocieri. Se lucrează în paralel atât în Cireașov și Satul Nou, cât și Clocociov, dar și pe străzi și străduțe din cartiere.

Primarul Slatinei, Emil Moț, a explicat săptămâna aceasta, într-o conferință de presă, care este stadiul lucrărilor de asfaltare începute în această vară și în toamnă.

S-a lucrat intens, mai ales că au fost deschise mai multe șantiere în același timp. Astfel, pe strada Toamnei, pe Textilistului și Elena Fântâneanu, dat și pe strada Spicului, lucrările de asfaltare sunt finalizate și se trasează marcajele rutiere. În Cireașov se asfaltează masiv, la fel și pe o stradă din Satul Nou. „În acest moment sunt în lucru străzile Zorilor, Lacului, Eroilor și Prunilor, din Cireașov, străzile Islazului și Podgoriilor, din Satul Nou, dar și strada Boiangiului, din Clocociov. Mai avem în derulare lucrări pe străzile Ion Moroșanu, Griviței și Jianu, pe Aleea Bradului și Aleea Castanilor, dar și în cartierul Teiului – Școala de Poliție”, a explicat primarul Emil Moț.

În curând, va începe modernizarea carosabilului și trotuarelor degradate de pe Aleea Înfrățirii.

Simona Vârban

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<