8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Peste 250 de amenzi aplicate de poliţiştii olteni, în două zile

- Advertisement -

Polițiștii olteni au aplicat în două zile peste 250 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare depăşeşte 80.000 de lei, și au constatat 18 infracțiuni, ca urmare a intervenţiei acestora la peste 250 de evenimente.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au intervenit marţi şi miercuri la nu mai puţin de 257 de evenimente, 156 dintre acestea fiind anunţate prin apelul de urgenţă 112.

Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că în urma intervenţiilor, 255 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de oamenii legii persoanelor care au încălcat prevederile legale, valoarea totală a acestora fiind de 82.525 lei. 

Pentru neregulile constatate, polițiștii rutieri au reținut 22 de permise de conducere și au retras opt certificate de înmatriculare. Totodată, în cadrul activităților desfășurate, polițiștii au constatat 18 infracțiuni, dintre care 11 în flagrant delict. Nouă din totalul infracţiunilor au fost constatate la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți