14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un panou publicitar din Slatina, pericol pentru cetăţeni

- Advertisement -

Elementele unui panou publicitar de pe strada Crişan din Slatina au prezentat vineri dimineaţă un adevărat pericol pentru trecători. Din cauza vântului puternic, acestea au început să se desprindă şi în orice moment puteau să cadă peste cetăţeni, însă pompierii au intervenit cu promptitudine şi le-au îndepărtat la timp fără a avea loc vreun incident neplăcut.

Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru intervenție la înălțime, au acţionat la faţa locului pentru îndepărtarea elementelor panoului publicitar care prezenta pericol pentru cetățenii care treceau prin zonă.

„Pompierii au îndepărtat mai multe elemente din panoul publicitar și au asigurat partea exterioară a acestuia”, a spus Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Reprezentantul pompierilor a adăugat că judeţul Olt s-a aflat vineri, până la ora 11:00, sub incidenţa unei atenționări meteorologice cod galben, fiind preconizate intensificări ale vântului ce au putut atinge local la rafală 55 – 65 kilometri pe oră şi izolat 70 kilometri pe oră.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți