2.6 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Parcări cu pază pentru TIR-uri și dube la marginea Slatinei

- Advertisement -

Primăria Slatina va amenaja șase parcări pentru mașinile de mare tonaj și pentru dubele care ocupă locurile din cartiere. Totodată, autoritățile vor pune la dispoziția șoferilor autobuze electrice noi, care să îi ducă și să îi aducă din parcările de la marginea orașului.

Pentru a scoate TIR-urile și dubele din oraș, autoritățile au în derulare un proiect prin care se vor amenaja șase parcări moderne, cu pază, pe noua centură ocolitoare a Slatinei. „De o parte și de alta a drumului sunt prevăzute şase parcări. Ați văzut, strada Pitești e plină de TIR-uri, strada Drăgănești e plină de TIR-uri. Nu este obligația noastră să le asigurăm locuri de parcare, dar este obligația noastră să le oferim condiții tuturor celor care aduc plus valoare municipiului Slatina, tuturor agenților economici care beneficiază de aceste transporturi”, a declarat Emil Moț, primarul Slatinei.

Și mașinile de marfă care ocupă în prezent locurile din parcările rezidențiale vor rămâne în afara orașului. Iar șoferii vor avea la dispoziție gratuit autobuze electrice noi pentru a ajunge în oraș. „Tot ce înseamnă dube de peste 3,5 tone care sunt parcate în oraș, le vom oferi gratuit aceste locuri de parcare cu pază. Iar dimineața un autobuz electric îi va aduce pe cei care conduc aceste dube. Seara, după ce se termină ziua de muncă, vom avea curse care să îi aducă înapoi în oraș. Este un lucru care se face în toate orașele mari. Slatina este un oraș care își continuă drumul spre un oraș european, iar aceste lucruri sunt necesare”, a explicat Emil Moț.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți