19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Tâlhărie la o sală de jocuri de noroc din Caracal

- Advertisement -

Un tânăr de 22 de ani, din Caracal, este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, după ce duminică dimineața a dat o spargere la o sală de jocuri de noroc din localitate. Caracaleanul a amenințat cu o sticlă de bere angajata localului și i-a cerut banii din seif. De teamă să nu pățească ceva rău, aceasta i-a deschis seiful și a reușit să fugă se pare cu suma de 9.000 de lei. Tânărul a fost prins și dus la Poliție, pentru a fi audiat. Însă, după câteva ore, a sărit pe un geam şi s-a făcut din nou nevăzut.

„În această dimineață (duminică n.r.), în jurul orei 07:30, am fost sesizați despre faptul că într-o sală de jocuri de noroc din municipiul Caracal ar fi avut loc o tâlhărie. Din primele cercetări se pare că un tânăr de 22 de ani, din localitate, în timp ce se afla într-o sală de jocuri de noroc, ar fi amenințat casiera localului respectiv, solicitându-i banii din seif. Suma exactă cu care acesta a plecat urmează a fi stabilită în urma cercetărilor efectuate. Bărbatul bănuit de săvârșirea faptei a fost identificat și în prezent este la sediul Poliției Municipiului Caracal, unde este audiat de către polițiști”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Deşi era pe mâna poliţiştilor, acesta a reuşit să scape din nou de ei fugind din sediul Poliţiei Caracal. Tânărul a sărit pe geamul biroului de la etajul I în care era audiat în boscheţi, apoi s-a făcut nevăzut. Polițiștii îl caută, iar conducerea IPJ Olt a deschis o anchetă internă pentru a stabili cine se face vinovat de cele întâmplate. „Bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie din această dimineață (duminică) a fugit din sediul Poliției municipiului Caracal. Forțe sporite din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt sunt angrenate în activități de căutare. Totodată, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt a dispus verificări interne cu privire la modul de acțiune a polițiștilor responsabili”, a afirmat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al inspectoratului.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți