15.2 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

Gest nobil al unor elevi din Caracal

- Advertisement -

Copii cu suflet mare și dascăli inimoși și-au dat mâna în „Săptămâna fructelor și legumelor donate” și le-au făcut o surpriză de proporții măicuțelor de la Mănăstirea Brâncoveni. Cantități impresionante de alimente au ajuns în lăcașul de cult în care sunt hrăniți zilnic 100 de enoriași.

Gest nobil al unor elevi și profesori din Caracal. S-au mobilizat exemplar pentru o acțiune caritabilă impresionantă. Au adus la școală fructe și legume, care au ajuns apoi la Mănăstirea Brâncoveni, cu ajutorul preotului Ion Iagăru.

„Sărmani, pelerini, muncitori şi vieţuitoare, aproximativ 100 de persoane zilnic sunt puşi la masă în trapeza Mănăstirii Brâncoveni.
Lor le-au fost donate alimentele strânse în cadrul campaniei «Săptămâna legumelor și a fructelor donate» de către elevii coordonaţi de doamnele profesoare Carmen Daniela Niţă, Melania Preda şi Gheorghiţa Coteţ. Felicitări!”, a scris părintele pe pagina sa de Facebook.

Și alte școli din județ participă la acțiunea socială „Săptămâna legumelor și a fructelor donate”. Elevii de la Minulescu, spre exemplu, vor duce alimente la căminul de bătrâni din Slatina.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți