6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Sală de sport cu tribună de 180 de locuri în comuna Osica de Sus

- Advertisement -

Gheorghe Manicea, primarul comunei Osica de Sus, a anunţat marţi realizarea unei investiţii importante în localitate atât de benefică pentru tineri, şi nu numai. Săptămâna trecută s-a semnat contractul privind construirea unei săli de sport care avea tribună cu 180 de locuri, aceasta urmând a fi amplasată în satul Vlăduleni. 

„Vești bune pentru comuna Osica de Sus. În data de 18 noiembrie s-a semnat contractul pentru construirea unei săli de sport cu tribună de 180 de locuri. Este o investiție extrem de necesară și benefică atât pentru elevii liceului, cât și pentru localitatea noastră”, a spus edilul Gheorghe Manicea.

Investiţia va fi realizată de Compania Naţională de Investiţii, costurile ridicării acestei săli de sport ridicându-se, potrivit primarului din Osica de Sus, la 6,6 milioane de lei. Sala de sport cu tribună de 180 de locuri se va afla chiar în centrul localităţii, în satul Vlăduleni, în apropierea stadionului comunal, iar edilul îşi doreşte ca cel mai târziu la începutul anului viitor să înceapă construcţia acesteia.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți