3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Paul Stănescu, secretar general al PSD

- Advertisement -

Președintele PSD Olt, Paul Stănescu, este secretarul general al PSD, după ce marţi s-au făcut schimbări majore în conducerea partidului. Astfel, Marcel Ciolacu a fost numit președinte interimar până la următorul congres, care va avea loc cel mai probabil în februarie, anul viitor.

Din noua conducere mai fac parte și liderii organizațiilor județene care au câștigat alegerile prezidențiale, respectiv preşedintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea, cel de la Mehedinţi – Aladin Georgescu, Gorj – Mihai Weber şi Giurgiu – Nicolae Bădălu, dar și primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, și președintele PSD Dolj – Claudiu Manda.

În cadrul Comitetului Executiv al PSD de marţi s-a decis dizolvarea conducerii partidului, după rezultatul slab înregistrat de Viorica Dăncilă la alegerile europarlamentare.

La finalul ședinței, Paul Stănescu a declarat că a avut o relație foarte bună cu fostul președinte al partidului, Viorica Dăncilă. De asemenea, deciziile luate de acum în acolo în PSD vor fi luate în continuare prin consultarea noii conduceri. „Ne vom întâlni cu conducerea interimară şi vom sta de vorbă cu fiecare organizaţie în parte. Vom face analiza aşa cum trebuie, să vedem de ce am avut şi rezultate mai slabe. De mâine (miercuri n.r.), ne întâlnim cu toţii, discutăm şi luăm decizii… Porţile partidului sunt deschise şi vreau să vină cât mai mulţi intelectuali, cât mai mulţi tineri şi îi aşteptăm pe toţi”, a declarat Paul Stănescu, președintele PSD Olt.

Noul președinte al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că misiunea conducerii interimare este organizarea de alegeri în următorul Congres, care ar urma să se desfăşoare la începutul anului viitor. De asemenea, se vor organiza alegeri pentru ocuparea funcțiilor de conducere în fiecare județ în parte.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți