14.1 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Şoferi în stare avansată de ebrietate, depistaţi de poliţiştii rutieri

- Advertisement -

Trei conducători auto sau ales cu dosar penal după ce marţi au fost depistaţi, în trafic, cu alcoolemii foarte mari, de peste un miligram pe litru alcool pur în aerul expirat. Şoferii conduceau autoturisme pe Drumul Naţional 65 – European 574, precum şi pe un drum judeţean, iar unul dintre ei era băut bine încă de la primele ore ale dimineţii.

Un bărbat de 34 de ani, din oraşul Scorniceşti, era beat încă de la ora 08:45. Echipajul poliţiştilor rutieri au oprit autoturismul pe care acesta îl conducea pe DN 65 – E 574, în comuna Optaşi Măgura. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că acesta avea o concentraţie alcoolică de 1,10 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Alţi doi conducători auto au fost prinşi băuţi la volan în cursul serii zilei de marţi. „În jurul orei 18:30, pe strada Nicolae Bălcescu, din orașul Balș, a fost depistat un bărbat de 65 ani, din comuna Mădulari, județul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 1,11 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Tot în cursul aceleiași zile, la ora 20:20, pe Drumul Județean 546, în comuna Schitu, a fost depistat un bărbat de 47 ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 1,12 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Poliţiştii rutieri au întocmit pe numele celor trei şoferi dosare penale, aceştia fiind cercetaţi pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți