Marius Oprescu: „România are nevoie de un partid de stânga puternic și serios”

Președintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, este de părere că schimbările din conducerea centrală a partidului sunt binevenite. E nevoie de un partid de stânga puternic, iar tinerii și intelectualii care vor să facă politică sunt așteptați în PSD.

Liderul PSD Olt și-a manifestat încrederea că PSD se poate redresa până la următoarele alegeri care vor avea loc anul viitor. „Aşa cum am spus-o încă din noaptea alegerilor, Partidul Social Democrat avea nevoie de o resetare. E foarte bine că acest lucru a început foarte repede. Conducerea este, în acest moment, una colectivă, aleasă interimar până la un nou congres, care va fi în februarie. Este foarte bine că s-a început această reformă în Partidul Social Democrat, aveam nevoie de ea. Este timpul foarte scurt până la alegerile locale şi cred într-o revigorare rapidă a Partidului Social Democrat. Acest lucru ni-l vor demonstra rezultatele. Eu sunt optimist”, a declarat Marius Oprescu.

Președintele executiv al PSD Olt e de părere că rezultatele slabe la ultimele două runde de alegeri au fost cauzate de greșelile comise de fostele conduceri. Acum însă, e timpul unei schimbări majore, pentru ca PSD să redevină cel mai puternic partid de stânga. „Cred că România are nevoie de un partid de stânga, un partid puternic şi serios, iar Partidul Social Democrat poate deveni acest partid pentru că a mai fost. Din păcate, prin conduceri succesive greşite, acest lucru a fost dus, la un moment dat, în derizoriu. (…) Sunt foarte multe organizaţii care erau considerate fiefuri ale PSD şi au fost pierdute la scor. Trebuie făcută o analiză, ca să ştim unde s-a greşit şi ce trebuie făcut astfel încât aceste organizaţii să nu se mai afle în aceste situaţii. Cred că au fost făcute greşeli”, a mai declarat Oprescu.

Simona Vârban

4 comentarii la „Marius Oprescu: „România are nevoie de un partid de stânga puternic și serios”

 • Derbedeul asta ,,alcoolizat,, si demagogul sef al PSD Olt ,Oprescu,are fi cazul sa taca si sa stea cuminte in banca lui.Dupa ce ca vreme de 30 de ani nu v-ati interesat de soarta oltenilor si al romanilor de pretutindeni, voi,cu tupeul caracteristic, v-ati facut averi din miliardele furate din banul public si v-ati pus in toate institutiile familiile,neamurile,prietenii si slugile voastre din partid,iar acum aveti si nesimtirea sa iesiti in fata oltenilor cu minciuni si diversiuni specifice conunistilor.
  Faptele voastre de golani si hoti la drumul mare va contrazic..PSD-ul are cei mai multi condamnati si suspecti de coruptie si inca sunt multe dosare pe rol…Incepand cu pionerul coruptiei ,Adrian Nastase si cu toata gasca infractionala bine organizata ascunsa sub sigla PSD din toate orasele si catunele Romaniei.v-ati batut joc de un popor intreg,saracindu-l si platindu-l cu salarii de mizerie,determindu-i sa plece din tara in cautarea unui trai mai bun…De ce oare cei din Diaspora au votat cu Iohannis intr-o proportie covarsitoare de 93,97 la suta din voturi,in timp ce Viorica PSD-ului a obtinut doar 6,02 la suta?Nu cumva din cauza proastei politici sociale,economice si financiare aplicata de PSD vreme de aproape 30 de ani ?!
  Adevarata reforma in Romania nu se face schimband un hot cu un alt hot,un diletant cu un alt diletant,ci adevarata reforma se face de la temelia Statului Roman ,cu forma de guvernamant,respectiv cu revenirea noastra la forma de guvernamant traditionala si crestina:monarhia constitutionala,cea care ne-a consacrat ca natiune,deoarece republica s-a instaurat impotriva vointei poporului roman.Dar asta ramane sa decida poporul roman,deoarece cand aud despre reinstaurarea monarhiei,cozile de topor al regimului comunist si toate lichelele din institutiile Statului Roman incep sa intre in fibrilatii si unii fac si apoplexie..
  Fiti convinsi,voi lichelelor comuniste, ascunse dupa sigla PSD,ca sangele varsat de tineri in 16-22 Decembrie 1989 nu a fost varsat in zadar.In zadar este efortul vostru de a revenii la putere…Asta trebuie sa stii si tu Oprescule…ca cei tineri din Decembrie 1989 au strigat :Fara comunisti!

  Răspunde
 • Deci pana acum, au fost neseriosi!

  Răspunde
 • Focar de pestă porcină africană muşamalizat o săptămână, în localitatea în care directorul DSVSA Olt,Florin Veronel Bolborea, nepot al lui Paul Stănescu, are o fermă de porci….Asadar,inca o dovada ca acest partid vrea sa isi schimbe parul(sigla partidului),dar naravul(reflexele de mincinosi si hoti),ba!

  Răspunde
 • ,,Partidul lui Ion Iliescu, metamorfozat sub mai multe denumiri, sub hainele căruia cadrele fostului partid comunist și ale Securității au paralizat România, pare să fi ajuns la sfârșit. Paradoxul este că acest început de final vine de la o greșeală impardonabilă prin care candidatul la alegerile prezidențiale nu și-a depus mandatul imediat după anunțarea propriului eșec în alegeri. Nu aberanta resetare a României invocată de Klaus Iohannis, a României, este aceea care trimite la gunoi fostul partid totalitar metamorfozat, ci starea de fapt a țării. PSD s-a dovedit a fi incapabil să apere legalitatea, transformând instituțiile statului într-o rezervă uriașă contra intersului public. Reformele privind România au fost minimalizate până la grotesc prin invocarea austerității. Partidul lui Ion Iliescu sfârșește tardiv, după 30 de ani de subminare națională. Sfârșitul PSD-ului vine și pe fondul denunțării statului paralel, situație care i-a asigurat premizele sinuciderii asistate.,,

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<