10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Marius Oprescu: „România are nevoie de un partid de stânga puternic și serios”

- Advertisement -

Președintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, este de părere că schimbările din conducerea centrală a partidului sunt binevenite. E nevoie de un partid de stânga puternic, iar tinerii și intelectualii care vor să facă politică sunt așteptați în PSD.

Liderul PSD Olt și-a manifestat încrederea că PSD se poate redresa până la următoarele alegeri care vor avea loc anul viitor. „Aşa cum am spus-o încă din noaptea alegerilor, Partidul Social Democrat avea nevoie de o resetare. E foarte bine că acest lucru a început foarte repede. Conducerea este, în acest moment, una colectivă, aleasă interimar până la un nou congres, care va fi în februarie. Este foarte bine că s-a început această reformă în Partidul Social Democrat, aveam nevoie de ea. Este timpul foarte scurt până la alegerile locale şi cred într-o revigorare rapidă a Partidului Social Democrat. Acest lucru ni-l vor demonstra rezultatele. Eu sunt optimist”, a declarat Marius Oprescu.

Președintele executiv al PSD Olt e de părere că rezultatele slabe la ultimele două runde de alegeri au fost cauzate de greșelile comise de fostele conduceri. Acum însă, e timpul unei schimbări majore, pentru ca PSD să redevină cel mai puternic partid de stânga. „Cred că România are nevoie de un partid de stânga, un partid puternic şi serios, iar Partidul Social Democrat poate deveni acest partid pentru că a mai fost. Din păcate, prin conduceri succesive greşite, acest lucru a fost dus, la un moment dat, în derizoriu. (…) Sunt foarte multe organizaţii care erau considerate fiefuri ale PSD şi au fost pierdute la scor. Trebuie făcută o analiză, ca să ştim unde s-a greşit şi ce trebuie făcut astfel încât aceste organizaţii să nu se mai afle în aceste situaţii. Cred că au fost făcute greşeli”, a mai declarat Oprescu.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți