16.2 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Preoţii de la o biserică din Slatina îşi doresc să îmbrace peste o mie de copii, de sărbători

- Advertisement -

Preoţii care slujesc la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din municipiul Slatina se implică în această perioadă în mai multe campanii, una dintre ele fiind lansată miercuri de aceştia. Dorinţa slujitorilor Domnului este de a îmbrăca peste 1.000 de copii, în prag de sărbători.

Părintele Sergiu Ionuţ Cîrstea a făcut anunţul că, împreună cu tatăl său, Doru, şi fratele, Claudiu, se implică în perioada de dinaintea sărbătorilor în campania „Îmbracă un copil de sărbători”. Peste o mie de copii sunt aşteptaţi de joi la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” Slatina, pentru a-şi lua îmbrăcăminte nouă.

„Cu bunăvoinţa unor sponsori, ce vor să rămână anonimi, ne-am propus să îmbrăcăm peste 1.000 de copii. Hăinuţele sunt noi, sunt pentru vârstele cuprinse între 0 şi 12 ani şi le veţi găsi expuse de mâine (joi n.r.) în Biserica «Adormirea Maicii Domnului”. Dacă aveţi cunoştinţe şi prieteni care au nevoie vă rugăm să le spuneţi şi să-i îndrumaţi către biserică”, a anunţat preotul Sergiu Cîrstea pe pagina sa de socializare.

Recent, o altă campanie desfăşurată de preoţii de la lăcaşul de cult – „ Pâinea noastră cea de toate zilele” – s-a bucurat de un real succes. „În ultimele două luni, am reuşit cu ajutorul lui Dumnezeu şi al oamenilor care au contribuit să oferim peste 2.500 de pâini oamenilor nevoiaşi”, a transmis părintele pe pagina sa de Facebook.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți