Sărbători de basm, la Slatina. Concert susţinut de Monica Anghel, la deschiderea Târgului de Crăciun

Evenimente notabile se vor desfăşura în luna decembrie, la Slatina. După sărbătorirea Zilei Naţionale a României la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza de pe bulevardul care îi poată numele, unde toţi participanţii vor primi din partea autorităţilor locale steguleţe şi cocarde tricolore, şi se vor împărţi 2.000 de porţii a meniului tradiţional de fasole cu cârnaţi în zona amenajată în zona Complexului Comercial „Winmarkt”, în seara zilei de 1 decembrie slătinenii se vor putea bucura şi de deschiderea Târgului de Crăciun şi aprinderea iluminatului festiv de sărbători. Supriza pregătită de municipalitate este concertul susţinut de îndrăgita interpretă de muzică uşoară Monica Anghel.

Iar autorităţile locale nu s-au oprit aici cu evenimentele dedicate sărbătorilor de iarnă, mai ales că Târgul de Crăciun, care anul acesta este amplasat într-o nouă locaţie, respectiv Parcul Tineretului. Vor fi cu adevărat sărbători de basm în noul parc din Slatina, iar copiii slătineni se vor bucura la rândul lor de deja consacratele programe „Povestea lui Moş Nicolae”, pe 6 decembrie 2.450 de copii din structurile de învățământ antepreșcolar și preșcolar primind din partea municipalităţii pachete ce conțin o carte de colorat și diverse sortimente de dulciuri, şi „Desaga lui Moş Crăciun”, desfăşurat între 10 şi 20 decembrie, perioadă în care la Primăria municipiului Slatina sunt așteptați de Moș Crăciun 2.300 de colindători, preşcolari și școlari până în clasa a III-a, inclusiv.

Deschis pe 1 decembrie, Târgul de Crăciun va funcţiona până pe 27 decembrie. „Anul acesta, sărbătorile de iarnă vor avea loc într-o nouă locație mult mai mare și mai atractivă, Parcul Tineretului, unde va fi amenajată o zonă gastronomică cu o varietate de produse tradiționale și decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă, căsuța lui Moș Crăciun unde micuții îl pot întâlni pe Moș Crăciun și elfii acestuia, tot aici având loc și o campanie umanitară adresată copiilor cu nevoi speciale din municipiul Slatina, şi ieslea care redă scena nașterii Domnului Iisus Hristos. Odată cu deschiderea Târgului de Crăciun, pe 1 decembrie, de la ora 18:00, va fi pornit și iluminatul de sărbători al municipiului Slatina.  Prin desfăşurarea acestui eveniment se urmăreşte sărbătorirea tradiţiilor de Crăciun într-o atmosferă adecvată acestei perioade speciale a anului, atmosferă ce va fi animată de artişti cunoscuţi de muzică populară şi uşoară, din programul cărora nu vor lipsi cântecele specifice perioadei Crăciunului, dar şi de formaţii şi ansambluri locale”, a spus Emil Moţ, primarul Slatinei.

După aprinderea iluminatului festiv în Târgul de Crăciun şi pe toate arterele principale din Slatina, pe scena amplasat în parcarea din zona Parcului Tineretului va susţine un concert de excepţie artista Monica Anghel, din programul căreia nu vor lipsi piesele sale cunoscute şi colindele. Înainte de recitalul său, care va începe la ora 18:00, în spectacol vor fi îndrăgiţii interpreţi de muzică populară Gabriel Zăvoeanu și Maria Ghinea.

De Moş Nicolae, vizitatorii Târgului de Crăciun se pot bucura de un concert al artistei Nicola, pe 7 decembrie, de un recital al artiştilor Călin Merca şi Emil Flore, pe 8 decembrie în concert la Slatina fiind trupa Alb & Negru. Toate aceste spectacole încep la ora 18:00. Joi, 12 decembrie, de la ora 17:00, va fi în recital Paul Ciprian Surugiu, alias Fuego, sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 18:00, în spectacol va fi Iuliana Beregoi, iar duminică, 15 decembrie, tot de la ora 18:00, în concert va fi artista Amna.

Sâmbătă, 21 decembrie, în recital va fi Ioana Anuţa, alias JO, iar duminică, 22 decembrie, în Târgul de Crăciun de la Slatina va cânta Dinu Iancu Sălăjanu. Ambele spectacole sunt programate să înceapă tot la ora 18:00.

Muncipalitatea a pregătit surprize şi pentru Noaptea dintre Ani, edilul Emil Moţ spunând că procedura de atribuire a contractului de prestări servicii pentru organizarea evenimentului „Revelion 2020” este în desfăşurare.

Cătălin FIRCOIU

7 comentarii la „Sărbători de basm, la Slatina. Concert susţinut de Monica Anghel, la deschiderea Târgului de Crăciun

 • Felicitari asa trebuie ca si slatinenii nostri ramasi an tara sa se bucure si ei si sa uite de greutati si noi le.uram sarbatori fericite la toti si conduceri primariei slatina ca reuseste sa le faca viata mai frumoasa felicitari

  Răspunde
  • FELICITARI ,CONDUCERII PRIMARIEI PENTRU TOT CE FAC PENTRU SLATINENI!

   Răspunde
  • Mulțumim din inimă partidului și ne luăm angajamentul că în anul viitor să muncim cu mai mult spor pentru a avea spectacole și mai frumoase iar cei ce ne conduc să fie și mai bogați decât anul acesta!La mulți ani!

   Răspunde
  • Felicitări domnului Primar și tuturor care sa-u implicat la organizarea târgului de Crăciun așa simțim și noi că vin sărbătorile de iarnă !!!

   Răspunde
  • Intrebare ?! Cat costa aceste sarbatori de basmmm ? Strazile sunt praf in Slatina, si primarul se distreaza pe bani cui ?!?!

   Răspunde
 • Mulțumim din inimă partidului și ne luăm angajamentul că în anul viitor să muncim cu mai mult spor pentru a avea spectacole și mai frumoase iar cei ce ne conduc să fie și mai bogați decât anul acesta!La mulți ani!

  Răspunde
 • Nu se spune nicaieri de nici un brad de Craciun deci sa intelegem ca anul asta la Slatina va fi tirg de Craciun fara brad de Craciun,corect???!!…….. :)))))))))))))))

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<