19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânăr mort într-un accident rutier produs pe DN 54

- Advertisement -

Un tânăr de 24 de ani, din județul Dolj, a murit joi seara în urma unui accident grav produs pe Drumul Național 54, la ieșire din Deveselu spre Caracal. Șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat cu autoturismul pe care îl conducea într-un pom de pe marginea drumului, după care s-a rostogolit de câteva orei.

În urma impactului, tânărul, pe numele său Adrian Bocai, angajat civil la bucătăria Bazei Militare 99 Deveselu, care se ducea acasă când a avut loc accidentul, a rămas încarcerat, fiind scos dintre fiarele contorsionate ale mașinii de echipajele de pompieri. La fața locului au intervenit echipaje de la Detașamentul Caracal, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj de paramedici SMURD, în sprijin acționând și un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt.

„Doar șoferul se afla în singurul autoturism implicat în accident. La sosirea echipajelor, tânărul de 24 de ani, din localitatea doljeană Amărăștii de Jos, a fost găsit încarcerat, politraumatizat în urma accidentului. Pentru extragerea victimei, pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie. Pacientul a fost preluat de echipajele medicale și transportat la Compartimentul Primire Urgențe al Spitalului Municipal Caracal, unde a intrat în stop cardio-respirator. Bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat”, a spus Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 19:00 și, potrivit polițiștilor, conducătorul auto a pierdut controlul direcției de deplasare. „Din primele cercetări, polițiștii rutieri au stabilit faptul că tânărul de 24 de ani, din județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 54, dinspre Corabia către Caracal, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit în afara părții carosabile unde a intrat în coliziune cu un copac”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Polițiștii au deschis dosar penal în care fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Mesaje de condoleanțe pe pagina sa de Facebook

La aflarea tristei vești, prietenii tânărului Adrian Bocai au postat pe pagina sa de socializare mai multe mesaje de condoleanțe, dar și mai multe fotografii cu acesta.

„«Drum lin către stele Adiță, copil minunat, frumos și bun. Dumnezeu te-a luat mult prea devreme dintre noi!», «Viața este mult prea scurtă, așa că fiți alături de familie și bucurați-vă de fiecare clipă pentru că poate ceea ce nu trăim la timp…poate nu mai trăim niciodată… Drum lin către cer, Adrian Bocai», «Dumnezeu să te odihnească în pace dragul meu prieten!», «Dragul nostru coleg și prieten Adiță, Dumnezeu să te odihnească în pace, vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna, copil frumos cu suflet bun!», «Mi-ai fost aproape și la bine și la greu. Ai fost un prieten minunat. Nu accept idea că nu mai ești printre noi. Nu te voi uita niciodată, prietenul meu drag!», sunt doar câteva dintre mesajele postate de apopiați pe pagina de Facebook a tânărului mort în accident.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți