6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Adolescenți loviți de o mașină în timp ce se aflau pe trotuar

- Advertisement -

Doi tineri, de 15 și 17 ani, din municipiul Caracal, au ajuns la spital vineri după-amiază după ce au fost loviți în plin de un autoturism condus de un argeșean de 39 de ani. Adolescenții se aflau pe trotuar în momentul în care au fost acroșați de mașină.

Șoferul a intrat într-o depășire neregulamentară pe strada 1 Decembrie 1918, din Caracal, a pierdut controlul volanului, apoi a intrat pe trotuar și i-a lovit pe tineri.   

„Polițiștii Biroului Rutier Caracal s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări se pare că un bărbat de 39 de ani, din municipiul Pitești, județul Argeș, în timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, din localitate, ar fi efectuat o depășire neregulamentară, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat pe trotuar unde ar fi acroșat doi minori, de 15 și 17 ani, din Caracal”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma impactului, adolescenții au necesitat îngrijiri medicale și au fost ransportați la Compartimentul Primire Urgențe al Spitalului Municipal Caracal, pentru investigații amănunțite.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar polițiștii au întocmit dosar penal în care fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți