15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

S-au aprins luminițele de sărbători, la Slatina. Parcul Tineretului, noua locație a Târgului de Crăciun

- Advertisement -

Seara zilei de 1 decembrie a fost una specială pentru miile de slătineni care au fost prezenți în Parcul Tineretului. Într-un cadru feeric, autoritățile locale au aprins lunițele de sărbători din noul parc, acolo unde în acest an se va desfășura și Târgul de Crăciun, dar și pe principalele artere ale municipiului Slatina.

Manifestările dedicate aprinderii iluminatului festiv, dar și deschiderii Târgului de Crăciun, au fost marcate și de un spectacol susținut de artiștii de muzică populară Gabriel Zăvoeanu și Maria Ghinea de la Ansamblul Profesionist „Doina Oltului” Slatina, dar și de îndrăgita interpretă de muzică ușoară Monica Anghel, care a susținut un frumos recital din care nu au lipsit șlagărele cunoscute din repertoriul acesteia, precum și hituri și colinde din repertoriul internațional. Momentele acestora au fost presărate de cântcele patriotice interpretate de elevi de la Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” Slatina, componenți ai corului „Dolce”.

De la eveniment nu puteau lipsi, bineînțeles, Emil Moț, primarul municipiului Slatina, care a fost însoțit de soția sa, Ana Maria, și fiul său cel mic, Alexandru, viceprimarii Gigi Vâlceleanu și Claudiu Stăncioiu, alături de care au fost familiile lor, precum și alte autorități slătinene.

„Mii de oameni au venit astăzi (duminică n.r.) să aprindem iluminatul festiv în oraș, dar și să deschidem Târgul de Crăciun care anul acesta eeste într-o nouă locație, Parcul Tineretului. N-am văzut niciodată atâția oameni, cel puțin de când sunt eu primar la Slatina, au fost mii de oameni. Mă bucur că foarte multă lume a acceptat invitația noastră, să fie alături de noi, să aprindem luminițele de Crăciun, de sărbători, în această seară. Din punctul nostru de vedere, totul este superb, le mulțumesc slătinenilor că au venit, o să avem parte de o lună plină de distracție și multe suprize. Dragii mei slătineni vă urez încă odată «La mulți ani!» și îmi doresc să ne bucurăm împreună de aceste sărbători de iarnă”, a spus edilul Emil Moț, care a ținut să facă și o scurtă plimbare prin Târgul de Crăciun.

Târgul dedicat sărbătorilor de iarnă va fi deschis în Parcul Tineretului din Slatina până pe data de 27 decembrie, perioadă în care aici vor avea loc multe concerte susținute de artiști cunoscuți, dar și de formații și ansambluri folclorice locale.

De Moş Nicolae, vizitatorii Târgului de Crăciun se vor bucura de un concert al artistei Nicola, pe 7 decembrie, de un recital al artiştilor Călin Merca şi Emil Flore, iar pe 8 decembrie în concert la Slatina este trupa Alb & Negru. Toate aceste spectacole încep la ora 18:00. Joi, 12 decembrie, de la ora 17:00, va fi în spectacol Paul Ciprian Surugiu, alias Fuego, sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 18:00, în recital va fi Iuliana Beregoi, iar duminică, 15 decembrie, tot de la ora 18:00, în concert va fi artista Amna.

Sâmbătă, 21 decembrie, cântă Ioana Anuţa, alias JO, iar duminică, 22 decembrie, pe scena amenajată în parcarea din apropierea Parcului Tineretului va urca Dinu Iancu Sălăjanu. Ambele spectacole sunt programate să înceapă tot la ora 18:00.

Muncipalitatea a pregătit surprize şi pentru Noaptea dintre Ani, primarul Emil Moţ declarând, în ultima conferință de presă susținută la Casa Căsătoriilor de pe Dealul Grădiște, că procedura de atribuire a contractului de prestări servicii pentru organizarea evenimentului „Revelion 2020” este în desfăşurare.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți