Un preot strânge daruri pentru copiii care își petrec sărbătorile în spital

Crăciunul va aduce zâmbete pe chipul copiilor care își petrec sărbătorile de iarnă în spital. Preotul Ion Iagăru, de la Caracal, a început o nouă campanie socială prin care va strânge daruri pentru cei mici.

A şasea ediţie a campaniei „Zâmbeşte! Familia (noastră) te iubeşte!” iniţiată de preotul Ion Iagăru a început la Caracal. „Fiţi alături de copiii internaţi în spitale în perioada sărbătorilor de iarnă, copiii români din regiunea bulgară Vidin, precum şi cei din familii nevoiaşe”, este mesajul preotului caracalean, care și-a propus să îi facă mai fericiți pe copiii bolnavi, dar și pe cei din familiile nevoiașe.

Preotul a pregătit deja cutiile în care oamenii cu suflet mare vor pune darurile de Crăciun. Acestea pot fi ridicate de la sediul Bisericii Spitalului Municipal din Caracal.

„Ce poţi pune în cutie? Îţi oferim câteva sugestii: dulciuri (ou de ciocolată cu surprize, ciocolată, biscuiţi, napolitane), dar nu ceva perisabil (fructe proaspete, iaurt, ş.a.); articole şcolare: creioane colorate, un penar sau orice altceva; jucării potrivite pentru vârsta şi sexul copilului; produse de igienă personală: perie şi pastă de dinţi, săpun, şampon, gel de duş; o felicitare de Crăciun pe care să scrii câteva rânduri pentru copilul care va primi cutia de la tine; articole de îmbrăcăminte: un fular, căciulă, ciorapi, mănuşi sau orice altceva de acest fel, nou sau purtat dar care să arate bine, să nu fie rupt, pătat sau deteriora; iconiţe , cruciuliţe şi cărţi de rugăciuni; o lumânare parfumată care să le amintească de mireasma Crăciunului; orice alt cadou de care ştiţi că s-ar bucura copiii voştri”, scrie Ion Iagăru pe pagina sa de Facebook.

Cutiile se colectează şi se distribuie prin Biserica Spitalului Municipal Caracal, data limită fiind 20 decembrie.

Simona Vârban

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<