8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Iluminatul festiv se aprinde în Caracal, de Moş Nicolae. Anul acesta, bradul a fost donat

- Advertisement -

Sărbătorile de iarnă bat la uşă, iar cu această ocazie şi municipiul Caracal îmbracă straie de sărbătoare. Iluminatul festiv a fost deja montat pe arterele principale ale urbei şi urmează să fie aprins de Moş Nicolae, atunci când şi luminiţele multicolore din bradul montat la sfârşitul săptămânii trecute pe platoul din faţa Primăriei se vor aprinde.

Anul acesta, bradul de Crăciun de la Caracal are o poveste specială, fiind donat municipalităţii de o familie de caracaleni. De superbul conifer se va bucura întreaga comunitate pe perioada acestor sărbători de iarnă, cei care au dorit ca bradul să fie împodobit în centrul localităţii fiind membrii familiei Florea de pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea.

„Nu este adus nici de peste hotare și nici din pădurile noastre, această frumusețe de brad este «caracacalean» de-al nostru. Până acum a «locuit» pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea. Deși era un punct de reper al zonei, proprietarul a fost nevoit să renunțe la un exemplar așa frumos pentru că, după mai bine de 50 de ani de viață, afecta fundația casei. Din păcate, pentru a nu distruge construcția, familia a fost nevoită să renunțe la el și le mulțumesc public pentru faptul că și-au dorit să îl doneze municipalității. Astfel, ne bucurăm cu toți caracalenii de măreția acestui brad”, a subliniat  Liviu Radu, primarul Caracalului.

Împodobirea bradului a început deja și va fi aprins odată cu iluminatul festiv din tot municipiul pe 6 decembrie, de Sfântul Nicolae.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți