19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

ANUNŢ PUBLIC – Societatea ALRO S.A.

- Advertisement -

Privind solicitarea de revizuire a autorizaţiei integrate de mediu

Societatea ALRO S.A. cu sediul în Slatina, str. Pitesti, nr. 116, judeţul Olt, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de revizuire a autorizaţiei integrate de mediu pentru sediul social din Slatina, str. Pitesti, nr. 116, judeţul Olt pentru activitatea de metalurgia aluminiului – cod CAEN 2442, prevăzută în anexa 1 din Legea. nr. 278/2013:

  • cod 2.5.a) Producerea de metale neferoase brute din minereuri, concentrate sau materii prime secundare, prin procese metalurgice, chimice sau electrolitice.

Informaţii privind impactul potenţial asupra mediului al activităţii pentru care se solicită revizuirea autorizaţiei integrate de mediu pot fi consultate  în timpul programului de lucru, la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Olt, din Slatina, str. Ion Moroşanu, nr. 3, judeţul Olt.

Observaţiile, sugestiile, propunerile publicului se primesc, în scris, la  sediul APM Olt,   fax: 0249/423670  sau electronic la  următoarea adresa de internet http://apmot.anpm.ro  în termen de 30 zile de la data publicării anunţului.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți