14.2 C
Slatina
vineri,3 mai,2024

Ultimele Articole

Concert caritabil pentru sprijinirea victimelor accidentelor de motocicletă, la Găneasa

- Advertisement -

Doi artişti cunoscuţi din România vin de Moş Nicolae la Găneasa, pentru a susţine un spectacol caritabil. Liviu Teodorescu şi Robert Toma vor susţine, începând cu ora 22:00, un concert live cu band în cunoscutul club din localitate, scopul evenimentului fiind unul de ajutorare a victimelor accidentelor de motocicletă.

Victimele accidentelor moto vor fi sprijiniţi cu fondurile care se vor strânge din vânzarea de bilete, preţul unui singur bilet fiind de 25 de lei. Aşadar, organizatorii, Asociaţia Earth’s Angels, alături de Fan Automobile Retro şi clubul din Găneasa, îşi doresc să vină cât mai mulţi tineri, şi nu doar ei, pentru a susţine această cauză nobilă, interpreţii Liviu Teodorescu şi Robert Toma susţinând recitalurile gratuit, prin gestul lor ajutând la rândul lor motocicliştii care au fost victime ale unor accidente.

„Prin acest eveniment caritabil, Asociaţia Earth’s Angels, alături de Fan Automobile Retro şi El Passo Club Găneasa, îşi propun să sprijine împreună cu voi victimele accidentelor de motocicletă. Anul acesta a fost un an greu, cu multe accidente. Mulţi dintre noi şi-au pierdut un prieten sau au un prieten pe patul de spital ori aşteaptă să îşi poată procura o proteză. Liviu Teodorescu şi Robert Toma sunt artiştii ce s-au alăturat acestui party cu scop caritabil şi ne sunt alături în seara de Moş Nicolae. Preţul unui bilet reprezintă contribuţia ta la sprijinirea victimelor accidentelor de motocicletă. Vino şi tu!”, este invitaţia adresată de organizatori la concertul din seara zilei de 6 decembrie.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți