8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânăr din Leleasca, plasat sub control judiciar după ce și-a însușit sute de combine frigorifice de peste 130.000 de euro

- Advertisement -

Un tânăr de 24 de ani, din comuna Leleasca, a fost plasat marți sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, după ce cu o zi înainte a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat penal pentru delapidare. Olteanul este acuzat că și-a însușit sute de combine frigorifice, în valoare de peste 130.000 de euro.

Cercetările în dosarul penal au fost efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al IPJ Argeș, care au stabilit că fapta a fost comisă de tânărul din Leleasca, gestionar al unui depozit din Căteasca, în lunile septembrie și octombrie ale acestui an.  

„Din cercetări s-a stabilit că în perioada septembrie – octombrie, tânărul, având calitatea de gestionar al unui depozit de produse electrocasnice de pe raza localităţii Căteasca, ar fi scos din evidenţele firmei şi însuşit aproximativ 500 de combine frigorifice, în valoare de peste 130.000 de euro”, a spus Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

În urma probatoriului administrat, olteanul a fost reţinut luni pentru 24 de ore, iar marţi a fost prezentat Pachetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, procurorii stabilind plasarea sa sub control judiciar pentru 60 de zile.

Poliţiştii argeşeni continuă cercetările, pentru probarea întregii activităţi infracţionale comisă de tânărul din Leleasca.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți