23.1 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primăria Slatina distribuie tichetele sociale de Crăciun

- Advertisement -

Direcția de Asistență Socială (DAS) Slatina a început, de miercuri, distribuirea tichetelor sociale de Crăciun. 5.600 de slătineni din rândul pensionarilor și al persoanelor cu handicap vor primi zilele acestea bonurile acasă.

Ajutorul financiar constând în zece tichete valorice de câte 10 lei fiecare este oferit an de an, de Paște și de Crăciun, pensionarilor cu venituri mai mici de 1.200 de lei pe lună, dar și persoanelor cu handicap grav sau accentuat, indiferent de nivelul veniturilor.

5.618 slătineni vor beneficia, în perioada următoare, de bonurile valorice. Distribuirea lor se va face prin intermediul postașilor, care trebuie să ajungă, în câteva zile, la domiciliul fiecărui beneficiar. „Distribuirea tichetelor a început de astăzi (miercuri n.r.) și o să continue și săptămâna viitoare. Cetățenii care știu că au făcut solicitări și nu au primit adresă de respingere vor fi căutați acasă de factorul poștal. Trebuie să aibă la dumnealor actul de identitate, dacă sunt titulari, iar în cazul în care sunt reprezentanți legali, aceștia trebuie să aibă atât documentelor dumnealor de identitate, cât și pe cele ale titularului dreptului la tichetele sociale”, a explicat Nora Popescu, directorul DAS Slatina.

Beneficiarii care nu vor fi găsiți acasă vor primi un aviz în baza căruia vor putea ridica tichetele de la Poștă. Bonurile valorice vor putea fi folosite pentru achiziționarea de produse din peste 70 de magazine. Lista acestora se va regăsi în plicul cu tichetele valorice.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți