9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

200 de locuri de muncă la cules de fructe roşii, în Spania

- Advertisement -

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt anunţă că prin intermediul reţelei Eures sunt vacante, în Spania, 200 de locuri de muncă în agricultură, la cules de fructe roşii, respectiv zmeură, mure, afine şi căpşuni.  

Joburile sunt oferite de firma Berries de los Mimbrales SL din regiunea Huelva, localitatea El-Rocio-Almonte, Spania, iar muncitorii vor lucra la recoltarea respectivelor fructe roşii.

Nu se solicită experienţă şi nici cunoaşterea unei limbi străine pentru cele 200 de locuri de muncă, programul de lucru fiind în intervalul orar 08:00 – 15:00, câte 39 de ore pe săptămână. Salariul este de 42,02 euro brut pe zi, iar orele suplimentare se plătesc cu 8,32 euro pe oră, iar durata contractului este perioada martie – iunie 2020. Angajatorul spaniol oferă cazare gratuită, transportul România – Spania şi retur fiind plătit tot de către acesta.

„Pentru a aplica pentru unul dintre aceste locuri de muncă, persoanele interesate vor transmite CV în limba română pe adresa de e-mail a angajatorului: recursoshumanosberriesmim@gmail.com şi pentru monitorizare la adresa de e-mail a consilierului EURES care răspunde de Spania: liviu.cochirlea@vl.anofm.ro”, se arată într-un comunicat remis de Agenţia de Şomaj Olt.

Termenul limită de trimitere a CV-urilor este data de 1 martie 2020.  

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți