Paul Stănescu dă cărțile pe față. Viorica Dăncilă, suspectată de „blat” cu Iohannis

Președintele PSD Olt, Paul Stănescu, a susținut joi o conferință de presă, prima în calitatea sa de secretar general interimar al partidului. După ce le-a mulțumit alegătorilor pentru votul de la alegerile prezidențiale, el a vorbit deschis despre decizia neașteptată a Vioricăi Dăncilă de a candida la cea mai înaltă funcție în stat. Totul s-a întâmplat după o discuție dintre Iohannis și Dăncilă.

Liderii PSD Olt, Paul Stănescu și Marius Oprescu, au vorbit joi despre rezultatul înregistrat de partid la ultimele alegeri, dar și despre situația PSD pe scena politică națională.

Paul Stănescu le-a transmis un mesaj de mulțumire tuturor celor care au mers la urne, la alegerile prezidențiale. „Cu doamna Dăncilă am avut o discuţie tete-a-tete, înainte de a accepta propunerea de a fi preşedinte executiv, după europarlamentare. Am rugat-o două lucruri: unu, să nu facem congres în 2019, ci în ianuarie – februarie 2020, şi doi, i-am spus să nu candideze. Am bătut palma, doamna a fost de acord”, a declarat Paul Stănescu.

Liderul PSD Olt a dezvăluit, în premieră, ce s-a întâmplat de fapt atunci când a anunțat că nu susține candidatura Vioricăi Dăncilă la funcția de președinte. Această înțelegere nu a fost însă respectată de Viorica Dăncilă, care, în urma unei discuții cu Klaus Iohannis, a anunțat că va candida. „Înţelegerea a durat foarte puţin, şapte – opt zile cred. Am mers la Cotroceni pentru consultarea cu votul în Diaspora, în formula Dăncilă – Fifor – Stănescu – Ciolacu – Teodorovici. După întâlnire, domnul preşedinte a rugat-o pe doamna premier să stea de vorbă cu dumnealui, câteva minute. Cred că au stat 20 de minute, dacă nu o jumătate de oră. Ajungând la Parlament, domna Dăncilă ne-a spus că vrea Congres imediat. Eu i-am spus că pe mine m-a pierdut, în condiţiile date. Eu m-am retras şi am văzut cu toţii ce a urmat”, a mai spus secretarul general al PSD.

Paul Stănescu a mărturisit că a fost la un pas de a fi exclus din partid, după ce a contestat candidatura Vioricăi Dăncilă. „La un moment dat, doamna Dăncilă chiar a vrut să mă dea afară, să mă elimine din partid pentru că n-am făcut altceva decât să spun ce cred că este bine pentru partid. I-am spus că rămân devotat partidului, că nu amestec prieteniile atunci când este vorba despre partid”, a mai precizat Paul Stănescu.

El a mai adăugat că scorul obținut de Viorica Dăncilă este cel mai slab din istoria alegerilor prezidențiale. Dacă Adrian Năstase, Victor Ponta sau Mircea Geoană au reușit să strângă peste 5 milioane de voturi, Viorica Dăncilă a fost votată de doar 3,4 milioane de români.

Simona Vârban

2 comentarii la „Paul Stănescu dă cărțile pe față. Viorica Dăncilă, suspectată de „blat” cu Iohannis

  • Mare prost esti mai Stanescule,te crezi buricul pamantului nu vezi ca lumea si-a data seama de ce sunteti in stare.Halal “politician ,,

    Răspunde
  • Iti spun eu ce fel de om esti tu domnule Paul Stanescu.Esti un comunist notoriu ,un mincinos,un incult politic,un oportunist si un imbuibat de patimi si un mare profitor al Revolutiei din Decembrie 1989.Dar cel mai grav ,este faptul ca ai cultul personalitatii.Ai impresia ca tu esti salvatorul judetul Olt si al Romaniei.Pentru unul ca tine,o fosta sluga a comunistilor,caderea comunismului ti-a oferit o perspectiva buna tie si neamului tau,dar pentru majoritatea romanilor,problemele sociale si economice au ramas la fel ca inainte de 1989.Dupa 30 de ani de dominatie a comunistilor din esaloanele inferioare , judetul Olt inca nu si-a gasit calea spre prosperitatea socio-economica..Asta din cauza ta si a celor din gasca ta de profitori si hoti,al celor care v-ati catarat la putere prin manevre subversive,parvenitism si demagogie..Ai reusit fara meritocratie sa iti impui neamurile in multe functii din institutiile Statului,dar totul are si un sfarsit…Pana acum a mers tupeul si minciuna pentru PSD cu votul prin mita electorala:uleiul si zaharul,respectiv prin santajul emotional cu taierea ajutoarelor sociale si a pensiilor de catre PNL..Cat cinism: sa indobitocesti un judet intreg doar pentru a-ti satisface ambitiile de putere si sa le mai ceri oamenilor sa fie si mandri ca au fost manipulati ordinar. Dar de acum incolo sa vedem pe unde scoti camasa,deoarece oltenii sunt satui de minciunile PSD..Din zece cuvinte rostite de tine,sapte cuvinte sunt fara logica si pline de neadevar.Te chinuie rau duhul mandriei si al iubirii de arginti si al slavei desarte. Această forma de slava desarta il face pe om sa ravneasca la situatii,titluri si ranguri sociale inalte. Asta denota ca tu nu ti-ai depasit conditia de taran parvenit.Din pacate,in PSD Olt, sunt cam multi lideri beți de putere,dar si de alcool…Asta ti-o spune un fost revolutionar si un anticomunist

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<