17.3 C
Slatina
marți,30 aprilie,2024

Ultimele Articole

Doi răniți în urma unui accident produs pe fondul vitezei, la Priseaca

- Advertisement -

Două persoane, soț și soție, au fost rănite grav și au ajuns la spital, sâmbătă dimineață, în urma unui accident produs pe DN 65 – E 574, în afara comunei Priseaca. Acestea se aflau într-un autoturism care a părăsit drumul și a intrat într-un pom, evenimentul rutier producându-se pe fondul vitezei.

Polițiștii Serviciului Rutier spun că în momentul producerii accidentului carosabilul era alunecos. „Din primele date, se pare că evenimentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, respectiv carosabil alunecos. Conducătorul auto, un bărbat de 51 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea autoturismul pe DN 65 – E 574, în afara localității Priseaca, din direcția Slatina către Pitești, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit în afara părții carosabile, unde a intrat în coliziune cu un copac”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Cele două persoane, care se aflau în autoturism, au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la spital. Mai mult chiar, bărbatul care se afla la volan a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale mașinii.

Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt, au acționat la fața locului. „Șoferul autoturismului, în vârstă de 51 de ani, din Slatina, a rămas încarcerat în urma accidentului, iar pentru extragerea acestuia pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie. Pacientul prezenta un traumatism cranio-cerebral și multiple plăgi excoriate la nivelul membrelor inferioare și superioare. Pasagera aflată pe scaunul din dreapta față, de 52 de ani, tot din Slatina, prezenta un traumatism cranio-cerebral, acut deschis și traumatism la umărul drept. Ambele victime au fost transportate la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, conștiente”, a spus Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

În urma evenimentului rutier, polițiștii au deschis dosar penal în care fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți