18.1 C
Slatina
sâmbătă,4 mai,2024

Ultimele Articole

Explozie într-o locuință din Nicolae Titulescu

- Advertisement -

O femeie a suferit arsuri pe față și mâini și a ajuns la spital în urma unei explozii produsă la o casă de locuit din comuna Nicolae Titulescu, care nu a fost urmată de incendiu. Totodată, în urma deflagrației, cinci încăperi ale locuinței au fost afectate.

Pompierii Gărzii Stoenești, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, și paramedicii de pe echipajul SMURD au acționat la fața locului.

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, a spus că deflagrația s-a produs, cel mai probabil, din cauza unei acumulări de gaze de la o butelie de aragaz. „În urma exploziei, cinci încăperi ale casei au fost afectate. Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și îndepărtarea efectelor negative”, a declarat reprezentantul ISU.

Ca urmare a deflagrației, și proprietara locuinței, în vârstă de 61 de ani, a avut de suferit. Femeia s-a ales cu arsuri superficiale la nivelul feței și membrelor superioare și a fost transportată de echipajul SMURD la Compartimentul Primire Urgențe a Spitalului Municipal Caracal.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți