5.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Seri de poveste în Târgul de Crăciun din Slatina

- Advertisement -

Sute de slătineni au parte de seri de poveste în Târgul de Crăciun din Parcul Tineretului din Slatina. Vizitatorii se pot bucura de zona gastronomică cu o varietate de produse tradiționale și decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă, căsuța lui Moș Crăciun unde micuții îl pot întâlni pe Moș Crăciun și elfii acestuia, ieslea care redă scena nașterii Domnului Iisus Hristos, dar şi de spectacole muzicale aproape în fiecare seară. Spre exemplu, în weekend, la Slatina au concertat Nicola, Călin Merca şi Emil Flore de la Cluj, acompaniaţi de corul lor, dar şi trupa Alb Negru, alături de care a fost prezent şi Ralflo.

Deschis în urmă cu o săptămână, pragul târgului a fost trecut până acum de mii de persoane. S-au bucurat de atmosfera de basm pe care au găsit-o în Parcul Tineretului, acolo unde anul acesta se desfăşoară Târgul de Crăciun. Vizitează standurile special amenajate în zonă, îşi fac fotografii cu figurinele multicolore din parc, cu clovni sau la cabina foto, servesc preparate culinare tradiţionale, îi dau pe copii în carusel, sau pur şi simplu stau şi privesc artiştii care urcă pe scena amplasată în parcarea din apropiere.

La sfârşitul săptămânii trecute, la Slatina au avut spectacole Nicola, Călin Merca şi Emil Flore din Cluj, împreună cu corul lor, care i-au impresionat pe slătineni, cu un frumos concert de colinde, şi trupa Alb Negru, ai cărei componenţi, Andrei Ştefănescu şi Kamara, nu au venit singuri şi au fost însoţiţi de artistul Ralflo şi dansatoarele lor. Cu toţii au fost aplaudaţi minute în şir de publicul încântat că în acest an Târgul de Crăciun este mult mai frumos faţă de alţi ani.

Sursa foto: Facebook/Târgul de Crăciun Slatina 2019

Municipalitatea continuă sărbătoarea în Parcul Tineretului, până în preajma Sfintei Sărbători a Naşterii Mântuitorului Nostru Iisus Hristos, chiar şi în Noaptea dintre Ani. De luni, 9 decembrie, a fost demarată campania umanitară „Şi tu poţi fi Moş Crăciun”, care se va desfăşura până în Ajunul Crăciunului. Slătinenii care vor să aducă bucuria în sufletele copiilor cu nevoi speciale pot dona pentru ei haine, jucării și rechizite şcolare la căsuța lui Moș Crăciun. De asemenea, continuă spectacolele muzicale oferite de ansamblurile folclorice din judeţul Olt şi alte formaţii, dar şi ale unor cântăreţi de muzică uşoară şi populară foarte cunoscuţi.

Joi, 12 decembrie, de la ora 17:00, va fi în recital Paul Ciprian Surugiu, alias Fuego, sâmbătă, 14 decembrie, de la ora 18:00, în spectacol va fi Iuliana Beregoi, iar duminică, 15 decembrie, tot de la ora 18:00, în concert va fi artista Amna. Sâmbătă, 21 decembrie, va cânta Ioana Anuţa, alias JO, iar duminică, 22 decembrie, în Târgul de Crăciun de la Slatina va fi într-un spectacol de excepţie îndrăgitul interpret Dinu Iancu Sălăjanu. Ambele spectacole sunt programate să înceapă tot la ora 18:00.

Autorităţile locale au pregătit surprize şi pentru Anul Nou, procedura de atribuire a contractului de prestări servicii pentru organizarea evenimentului „Revelion 2020” fiind în desfăşurare.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți