23.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Ziua Anticorupţie, sărbătorită în Olt prin activităţi preventive

- Advertisement -

S-au împlinit 16 ani de când se sărbătoreşte Ziua Internaţională de Luptă Împotriva Corupţiei, iar luni Serviciul Judeţean Anticorupţie Olt a desfăşurat cu această ocazie o serie de activități preventive și, totodată, de promovare a Campaniei de informare ,,Tu poți face lumină!”.

Ziua Anticorupţie este sărbătorită anual pe 9 decembrie, iar ofiţerii anticorupţie din Olt, împreună cu poliţişti, jandarmi şi pompieri, au fost prezenţi în zona Spitalului Județean de Urgență Slatina, Serviciului Rutier, Serviciul Permise şi Înmatriculări Auto Olt, Poliției municipiului Slatina, precum și în zonele pietonale intens circulate și centrelor comerciale, îndemându-i pe trecători, dar şi pe şoferii opriţi în trafic, să ia atitudine împotriva săvârşirii unor infracţiuni de corupţie.

„Prin această activitate am dorit informarea cât mai eficientă a cetăţenilor cu privire la modurile de sesizare a faptelor de corupție, consecințele implicării în astfel de fapte, precum și stimularea atitudinii civice”, au transmis reprezentanţii Serviciului Anticorupţie Olt printr-un comunicat de presă.

Locuitorii judeţului pot sesiza faptele de corupţie la Call-Center anticorupţie 0800.806.806, apel gratuit din orice rețea fixă sau mobilă, la numărul de telefon/fax al Serviciului Judeţean Anticorupţie Olt – 0249/431.002, la sediul instituţiei din municipiul Slatina, strada Primăverii, nr. 15, sau prin e-mail la adresa olt.dga@mai.gov.ro.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți