11.2 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Batalionul 22 Infanterie „Romanaţi” din Caracal are o nouă comandă

- Advertisement -

Batalionul 22 Infanterie „Romanaţi” din Caracal are, de marţi, o nouă camandă. Locotenent colonel Liviu Vasilca a preluat comanda şi Drapelul de luptă al batalionului de la colonelul Decebal Niculescu. Ofiţerul este veteran al Armatei Române şi are mai multe misiuni în teatrele de operaţii.

Potrivit Ministerului Apărării Naţionale, locotenent colonelul Liviu Vasilca a preluat comanda Batalionului 22 Infanterie „Romanaţi” din Caracal, după ce fostul comandant Decebal Niculescu a fost numit şef de stat major al Brigăzii Multinaţionale Sud – Est. De-a lungul carierei sale, Vasilca are patru misiuni în teatrele de operaţii, din care trei în Afganistan şi una în Irak. La rândul său, colonelul Niculescu are cinci misiuni în teatrele de operaţii, trei fiind în Afganistan şi două în Irak.

Predarea comenzii şi Drapelului de luptă al batalionului din Caracal s-a făcut într-un cadru festiv, la ceremonie participând generalul de brigadă Cristian Dan, comandantul Brigăzii Multinaţionale Sud – Est, alături de comandanții celorlalte structuri subordonate brigăzii.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți