12.3 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Fuego, concert de colinde în Parcul Tineretului din Slatina

- Advertisement -

Seria concertelor de Crăciun continuă, la Slatina. Joi seară, în Parcul Tineretului vor răsuna colindele lui Fuego, iar autoritățile îi invită pe slătineni la spectacol, să se bucure împreună de atmosfera de sărbătoare.

Fuego aduce magia Crăciunului la Slatina. Joi, cu începere de la ora 17:00, îndrăgitul artist Paul Ciprian Surugiu – Fuego va urca pe scena amenajată în Parcul Tineretului, unde se află și Târgul de Crăciun. Timp de oră, piesele sale consacrate, „E noaptea de Crăciun”, „Colinde, colinde!”, „Bună seara, gazdă bună”, „Colindători la porțile cerului” sau „Împodobește mamă bradul”, dar și interpretări ale unor colinde străvechi, vor spune povestea unui Crăciun feeric, la Slatina. Fuego este pentru al doilea an consecutiv la Slatina, în 2018 concertând pe 1 decembrie pe esplanadă, când a avut loc deschiderea Târgului de Crăciun.

Și week-end-ul care urmează va fi unul cu totul special, pentru slătineni. Sâmbătă, de la ora 18:00, pe scena din Parcul Tineretului cântă Iuliana Beregoi, o adolescentă foarte iubită de tineri. Iar duminică, tot de la 18:00, va avea loc un spectacol susținut de Amna.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți