14.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Cadouri de la Moş Crăciun pentru copiii care colindă angajaţii Primăriei Slatina

- Advertisement -

După ce Primăria Slatina a oferit de Moş Nicolae cadouri pentru copiii din creşele şi grădiniţele din municipiu, începând cu această săptămână a venit rândul ca şi alţi preşcolari şi elevi de la ciclul gimnazial să primească daruri din partea angajaţilor administraţiei locale. În cadrul programului „Desaga lui Moş Crăciun”, aproximativ 2.300 de copii ar urma să îi colinde pe angajaţii primăriei şi să primească daruri de la Moşul.

Programul „Povestea lui Moş Nicolae” a fost un succes, pe 6 decembrie 2.450 de copii din structurile de învățământ antepreșcolar și preșcolar primind din partea municipalităţii pachete care au conținut o carte de colorat și diverse sortimente de dulciuri.

Din data de 10 decembrie a început şi al doilea program adresat micuţilor, care până pe 20 decembrie sunt aşteptaţi de Moş Crăciun la Primăria municipiului Slatina. Potrivit municipalităţii, aproximativ 2.300 de preşcolari şi şcolari până în clasa a III-a, inclusiv, din unităţile de învăţământ slătinene, sunt întâmpinaţi să cânte colinde în pragul sărbătorilor de iarnă, iar la final aceştia primesc din partea Moşului cadouri constând în produse tradiţionale. Primele grupuri de colindători au trecut deja pragul Primăriei Slatina, iar în perioada următoare sunt aşteptate şi altele pentru a-şi primi darurile.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți